Miért ítélitek el azokat, akik13-14-15 évesen már nem szüzek?
Számomra az a legérdekesebb, hogy az emberek még azt is elítélik, aki nem ítéli el :D
Én már nem egy ilyen kérdésre beírtam, hogy nincs azzal semmi baj, hogy ha teszem azt 14 évesen megismered a barátodat és 3-4 hónap múlva lefekszetek. Ha használtok védekeztek akkor most tényleg...kit zavar? Kinek lesz ettől baja ? Senkinek. Az emberek tudatlan hülyék és azt, ha egy kiskorú szexel rögtön beazonosítják a feslettséggel és a "diszkóban a WC-ben szopással"...
És amit mondani akarok, hogy egytől egyik minden ilyen válaszom 0%-ot kapott, tehát még aki nem csinálja, de nem is ítéli el, még azt is elítélik. Elég érdekes a társadalom, de ezt már megszokhattuk.:)
22L
Mellesleg az a legbosszantóbb, hogy természetesen csak a lányokat ítéljük el hát persze.
-Elértéktelenedik?? Mert mi ő? Egy bicikli aminek elkopik a kereke?
-Könnyen adja magát? Ha szerelmes akkor könyörgöm, minek játssza itt az úrinőt? Ja, persze hát tudom: azért, hogy te ne fröcsöghess rá, hogy "hülyepitsa!!!"
Ezzel a véleményünkkel egyedül maradunk. Egyre inkább az a meglátásom, hogy aki ri--ancozik, az sosem veszi a fáradtságot végig gondolni a kérdést, sem a válaszát. :)
Benyögi h. r--anc, és meg vagy győződve, hogy most okos volt.
Mert gyerekek akiknek még éretlenek agyilag,érzelmileg és lelkileg is teljesen.A személyiségük sem fejlődött ki.Fogalmuk nincs a párkapcsolatokról,mert nincs tapasztalatuk,hogy is lehetne,hiszen még csak a serdülés elején állnak lehet túl vannak egy-két fellángoláson,de igazán mély érzelmeik nincsenek.Ha éretlenül gyerekként már szexuális életet élnek mindenféleképpen sérülnek,lehet ki is égnek 20 éves korukra.Az a baj,hogy a legtöbb esetben pusztán a társaik követése miatt csinálják.Az sem elhanyagolható,hogy ezek a gyerek rendszerint szeretet éhségben szenvednek.
Nem ítélkezem,de hatalmas baromságnak,és felelőtlenségnek tartom,arról nem is beszélve,hogy 0 önbecsülésük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!