Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ítélitek el azokat,...

Miért ítélitek el azokat, akik13-14-15 évesen már nem szüzek?

Figyelt kérdés
Szerintem egy ember addig teljesedjen ki, amíg nem okoz ezzel másoknak kárt. Szóval most azokra gondolok, akik emellett nem cserélgetnek mindig párt, szeretnének hosszú, komoly kapcsolatot és persze megfelelően védekeznek és nem félnek meglátogatni a nőgyógyászt sem. Velük mi a baj? Az sem törvényszerű, hogy 20 évesen kiégnek, a szexben is lehet tudatosan kipróbálni dolgokat, hogy mindig maradjon újdonság, rengeteg szituáció, szerepjáték van benne, aki hamar kiég, annak szerintem csak fantáziája nincs. Szóval mi a gond ezzel az emberréteggel?
2014. jan. 19. 12:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
Pont azért, mert már nem szüzek. Ilyen idősen még gyerekek, azt se tudják mi a szex lényege. lehet hogy nem égnek ki, de ez a kisebb része, és idősebb korban a fiúk is könnyűvérűnek gondolják azokat a lányokat akik korán kezdik.
2014. jan. 19. 12:53
 12/18 anonim ***** válasza:
54%

Számomra az a legérdekesebb, hogy az emberek még azt is elítélik, aki nem ítéli el :D

Én már nem egy ilyen kérdésre beírtam, hogy nincs azzal semmi baj, hogy ha teszem azt 14 évesen megismered a barátodat és 3-4 hónap múlva lefekszetek. Ha használtok védekeztek akkor most tényleg...kit zavar? Kinek lesz ettől baja ? Senkinek. Az emberek tudatlan hülyék és azt, ha egy kiskorú szexel rögtön beazonosítják a feslettséggel és a "diszkóban a WC-ben szopással"...

És amit mondani akarok, hogy egytől egyik minden ilyen válaszom 0%-ot kapott, tehát még aki nem csinálja, de nem is ítéli el, még azt is elítélik. Elég érdekes a társadalom, de ezt már megszokhattuk.:)

22L

2014. jan. 19. 13:06
 13/18 anonim ***** válasza:
29%

Mellesleg az a legbosszantóbb, hogy természetesen csak a lányokat ítéljük el hát persze.

-Elértéktelenedik?? Mert mi ő? Egy bicikli aminek elkopik a kereke?

-Könnyen adja magát? Ha szerelmes akkor könyörgöm, minek játssza itt az úrinőt? Ja, persze hát tudom: azért, hogy te ne fröcsöghess rá, hogy "hülyepitsa!!!"

2014. jan. 19. 13:09
 14/18 A kérdező kommentje:
Számomra nem azt jelenti a szex, hogy hú de jó érzés meg ki kell elégítenem a pasimet, mert ki fog dobni. Nem tudom, hogy számotokra mit jelent, de nekem egyfajta érzelmi kiteljesedést, amit testben is élvezek, és imádom, amikor a szerelmemmel összeölelkezünk utána, szerelmesen, izzadtan, egymást teljes mértékben tisztelve és szeretve, 3 év alatt volt rá elég időnt, hogy szeressük, tiszteljük és tudjunk alkalmazkodni a másikhoz. Minket is elítéltek a kapcsolatunk elején, akkor voltam 13 éves, ő 17. Nekünk is volt olyan, hogy kiszakadt az óvszer. Akkor sem hagyta rám a dolgot, a szüleimnek elmondtuk és szereztünk esemény utánit. Utána 2 évig alig tudtunk szeretkezni, mert a szüleim megharagudtak ránk. Most már belátták, hogy nem komolytalanul gondoltuk ezt, pár hónapja már elengednek hozzá. Viszont, ha valakinek elmesélem ezt, akkor gyakran kapok negatív ítéletet, ezt pedig nem értem. Aki fiatalon szexel úgyis belátja egy idő után, hogy érdemesebb komoly kapcsolatba fektetni, vagy hogy a szőrszálhasogatóknak is megfeleljen, a korosztályhoz képest komoly kapcsolatba fektetni.
2014. jan. 19. 13:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Na mit mondtam ? 0%-ban adtam hasznos választ. Hát persze :)....Szánalom
2014. jan. 19. 14:54
 16/18 anonim ***** válasza:
12%

Ezzel a véleményünkkel egyedül maradunk. Egyre inkább az a meglátásom, hogy aki ri--ancozik, az sosem veszi a fáradtságot végig gondolni a kérdést, sem a válaszát. :)

Benyögi h. r--anc, és meg vagy győződve, hogy most okos volt.

2014. jan. 19. 14:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem tartom r-.bancnak az ilyen lányokat, de őszintén szólva nem tudom elképzelni, hogy egy 13 éves gyerek van olyan érett, hogy tudja mi ennek a lényege. Felesleges ennyire előrerohanni. Egy gyerek fejlődő szervezetének emg biztos nagyon jót tett az a hormonbomba. :/
2014. jan. 19. 15:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Mert gyerekek akiknek még éretlenek agyilag,érzelmileg és lelkileg is teljesen.A személyiségük sem fejlődött ki.Fogalmuk nincs a párkapcsolatokról,mert nincs tapasztalatuk,hogy is lehetne,hiszen még csak a serdülés elején állnak lehet túl vannak egy-két fellángoláson,de igazán mély érzelmeik nincsenek.Ha éretlenül gyerekként már szexuális életet élnek mindenféleképpen sérülnek,lehet ki is égnek 20 éves korukra.Az a baj,hogy a legtöbb esetben pusztán a társaik követése miatt csinálják.Az sem elhanyagolható,hogy ezek a gyerek rendszerint szeretet éhségben szenvednek.

Nem ítélkezem,de hatalmas baromságnak,és felelőtlenségnek tartom,arról nem is beszélve,hogy 0 önbecsülésük van.

2014. jan. 19. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!