Srácok, első orált mennyi ideig bírtátok? mikor élveztetek el? Mit szólt a lány? milyen pózban csináltátok? mennyire volt tapasztalt a lány, hanyadik partnere voltál?
Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 00:39
11/20 anonim válasza:
elsőt kb 10-15 percig. tetszett neki :D túl tapasztalt nem volt, de jó volt
12/20 anonim válasza:
hanyadik partnere voltál?
Erre soha nem kapsz őszinte választ!
13/20 anonim válasza:
Dehogynem. exemnek első voltam, sosem mehettem el szájban, de szopást megszerette velem. Utána következő is szopott, és sok jó dolgot kellett vele tennem, hogy a végén engedte szájban is, hogy elmenjek. arra nem emlékszem mennyi ideig tartott, mert az egy hosszú alkalom volt, és előtte a másik két lukban is elmentem. persze a popó után megmostam, és felszopta, és harmadikra ott mentem el, és épp ezért sokáig is tartott. Volt olyan, akinek annyira bejöttem, hogy korábbi férjének sosem engedte meg, hogy szájban elmenjen, és másnak sem, én voltam az első, és kb az 5. szexünk alkalmával, és le is nyelte. Hozzá tartozik, hogy nem dohányzom, ritkán iszom, és szeretem az édességet, így legtöbbször édes vagyok. (többször mondták) és ezért jó. Aztán még volt alkalmi, ott is többen engedték oda, meg mégegy hoszabb, ő is néha... de igazából az említett, aki férjének sem engedte, ő engedte nekem a legtöbbször, többieknél ritkább volt, hangulatfüggő, de kértem néha, de nem akartam erőltetni. Inkább próbáltam mindent megtenni, és akkor viszonozták.
14/20 PearlDiver válasza:
Kb 5 percig, mondhatni profi volt a csaj, örült hogy örömet okozhat. Nagyon sokadik "partnere" voltam, de le nem feküdtünk egymással. Háton feküdtem ő meg egyszer csak nekilátott, meglepetés volt :) Akkor éppen csak kezdtünk kavarni. Később összejöttünk de megcsalt :(
16/20 anonim válasza:
Az első leszopás kb. 15 percig tartott, és nem tudtam elmenni, a csaj már előttem volt mással. Az eszembe sem jutott, hogyha megkérem rá, nemet is mondhat. Elkenődött, hogy nem mentem el :) Elélvezni egy másik lánnyal tudtam, neki sikerült vagy 10 perc alatt lepipáznia. Tetszett neki is, nekem is, ezért lepipált megint. Engem pipázott le elsőnek.
17/20 anonim válasza:
Bocsi én lány vagyok, de a barátom velem élte át az elsőt, azért tudok válaszolni:
-kb 2 percig
-nem voltam egyáltalán tapasztalt, még senkinek nem csináltam
-első partnere voltam, szűz
18/20 anonim válasza:
Előző (16.44), végre egy lány szól hozzá, így legalább őszinte választ kapunk, nem férfi hencegést :D
Amúgy gáz volt, hogy ilyen hamar elment?
19/20 anonim válasza:
Én erre nem sok mindent birok válaszolni, Mert még nem volt olyanba részem mint itt a legtöbb személynek. de engerm nem is igazán zavart eddig hogy még zűz vagyok most leszek 17 éves egyszermajdnem megvólt de ránknyitottak azóta nem is próbálkoztam senkinél ilyen téren!!!
20/20 anonim válasza:
egy Szlovák nő csinálta,de olyan jól,hogy lila ködöt láttam utána,kb negyed óra,IMÁDOM A SZLOVÁK NŐKET
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!