Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki már szűznek lenni?

Ciki már szűznek lenni?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és szűz. Nem volt még komolyabb barátom se. Ez nagyon ciki? Sokan mondták már, hogy annak számít ennyi idősen. :/
2014. jan. 14. 09:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Gondoltam így viccesebb.

De neked akkor nincs humorérzéked ha nem érted és nem tetszik :)

2014. jan. 14. 10:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne a szüzességet tartsd cikinek, hanem azt, hogy cikinek tartod!!!
2014. jan. 14. 10:41
 13/17 anonim ***** válasza:

két opció van:

1: ha szép vagy, akkor add lejjebb a mércét, vagy ne olyan helyen keresgélj ahol sok a tahó.

2: ha nem vagy szép, akkor ezen is lehet dolgozni: konditerem, kozmetikus, konditerem.

nem hiszem el, hogy egy 21 éves lány nem tud magának normális pasit szerezni. ahhoz nagyon különcnek, csúnyának, vagy antiszociálisnak kell lenni. bár én is tudok szép lányokat, akik mellett srácot még nem láttam. vagy ritkán.

2014. jan. 14. 10:45
 14/17 anonim válasza:
nem gáz csak nem normális én 15voltam mikor elvesztettem így van sok tapasztalatom szex terén és ha még 21evesen kezdeném el meg még ugye nem is az első pasiddal eled le az eleted.. szerintem így idősebben is lesz családod én 26évesen már gyereket akarok
2014. jan. 14. 11:14
 15/17 anonim ***** válasza:
turborider:akkor más :D Nem esett le elsőre xd
2014. jan. 14. 12:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki. Nálam az osztályban 12. végére csak én voltam szűz, és az a 3 lány még, akik a vallásuk miatt, de nem éreztem annak, hogy ciki lenne. Lett volna rá esélyem, de vártam a megfelelőt. 19 évesen vesztettem el, és azzal, akivel úgy gondolom, hogy az egész életemet le akarom élni, és így is akartam, hogy csak az igazival, mert nekem ez fontos dolog volt, nem olyan túl akarok rajta esni dolog. Nem baj szerintem, hogy kivárod az igazit, nem fogod biztos megbánni. Nekem több kapcsolatom volt a mostani párom előtt, de egyiket sem szerettem, így hamar vége lett mindegyiknek, szóval ne aggódj, nem ciki.
2014. jan. 15. 20:55
 17/17 anonim válasza:

Na figyeljél csak! Én 26 évesen vesztettem el és mi változott utána, na micsoda?

Annyi, hogy már nem frusztrál a dolog utána a dolog... Illúzió az egész!

Semmivel sem vagy kevesebb amiatt mert nem csináltad még!

Azt bánom már utólag, hogy ez frusztrált eddig!

Tudod mennyiből állt, az első?

Formálj a mutató és hüvely ujjaddal egy kis, szűk "O" betűt és a máik kezed mutató ujjadat nyomd bele aztán húzd ki és csináld meg egyszer kétszer.... (és képzelj a az O betű helyére egy nőivarszercet a mutató ujjad helyére egy férfi ivarszervet)

Ennyi! (Utána már persze jobban teljesítettem)

Inkább azt sajnálom, hogy ennyi időn keresztül nem hittem annak aki mondja, hogy NEM ciki! Én meg nem hittem nekik... Szal no para! ;)

2014. jan. 15. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!