Ciki már szűznek lenni?
Gondoltam így viccesebb.
De neked akkor nincs humorérzéked ha nem érted és nem tetszik :)
két opció van:
1: ha szép vagy, akkor add lejjebb a mércét, vagy ne olyan helyen keresgélj ahol sok a tahó.
2: ha nem vagy szép, akkor ezen is lehet dolgozni: konditerem, kozmetikus, konditerem.
nem hiszem el, hogy egy 21 éves lány nem tud magának normális pasit szerezni. ahhoz nagyon különcnek, csúnyának, vagy antiszociálisnak kell lenni. bár én is tudok szép lányokat, akik mellett srácot még nem láttam. vagy ritkán.
Na figyeljél csak! Én 26 évesen vesztettem el és mi változott utána, na micsoda?
Annyi, hogy már nem frusztrál a dolog utána a dolog... Illúzió az egész!
Semmivel sem vagy kevesebb amiatt mert nem csináltad még!
Azt bánom már utólag, hogy ez frusztrált eddig!
Tudod mennyiből állt, az első?
Formálj a mutató és hüvely ujjaddal egy kis, szűk "O" betűt és a máik kezed mutató ujjadat nyomd bele aztán húzd ki és csináld meg egyszer kétszer.... (és képzelj a az O betű helyére egy nőivarszercet a mutató ujjad helyére egy férfi ivarszervet)
Ennyi! (Utána már persze jobban teljesítettem)
Inkább azt sajnálom, hogy ennyi időn keresztül nem hittem annak aki mondja, hogy NEM ciki! Én meg nem hittem nekik... Szal no para! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!