Értem, tehát vágysz a párkapcsolatra, és szerelmi életre.
Azt sajnos meg nem tudom mondani,(nem ismerlek) hogy miért nem téged választanak, de az bizonyos, hogy egészséges állapot ahogy érzed magadat.
2014. jan. 13. 16:53
12/18 anonim válasza:
"Azt mondom neked, hogy az életedet úgy éld ahogyan szerinted jó, és neked a legjobb"
Szerintem az a jó, ha nem kezdek párkapcsolatba egy lánnyal sem, mert akkor nem kell foglalkoznom a pénzhiánnyal. Viszont nekem az lenne a legjobb, ha lenne egy barátnőm, akivel szerelmesek vagyunk egymásba...
Na most akkor mit is csináljak??? Lehet, hogy kiforgattam szavaid.
2014. jan. 13. 17:54
13/18 anonim válasza:
Kedves kérdező! Bár én férfi vagyok, de ugyanezt érzem mint te. És pár lányról tudok aki szintén így érez. Szóval, vannak még ilyen lányok, mint te.
2014. jan. 13. 17:58
14/18 anonim válasza:
Hát ez így szomorú. Ha úgyis téma a barátaiddal a párkapcsolatok, talán megmondanák őszintén, hogy szerintük mi lehet a baj veled ilyen téren.
Nehéz lenne ezt hallani egy lánytól, nem tudom hogyan reagálnék. Nem tudom mit mondhatnál. Szerintem amúgy nem kell abból ügyet csinálnod, hogy szűz vagy, és ezt elmondd, ha összejön egy rendes kapcsolat, akkor egyszercsak már úgyse leszel szűz.
2014. jan. 13. 18:09
15/18 A kérdező kommentje:
A barátnőim úgy látják, hogy én a tökéletesre várok. Nagyon válogatok és rágörcsölök erre az egészre, az ismerkedésre is. Az utóbbi igaz, de sztem érthető, ha már kicsit feszült vagyok és nehezebben engedem el magam. De az nem igaz, hogy a tökéletest keresem, erre példa is van az életemből.
2014. jan. 13. 18:23
16/18 anonim válasza:
És, ha azt mondom, hogy szeretnélek megismerni, akkor elutasítasz? Mert a lehetőség adott csak meg kell ragadni. 25 éves férfi vagyok és hiszem, hogy egyszer egy szűz lánnyal is összehoz a sors...Csak ugye interneten legtöbbször elutasítást kap az ember.:(
2014. jan. 13. 18:27
17/18 anonim válasza:
Én 21 voltam, mikor elvesztettem. Azt hiszem ez is "későnek" számít. Egyáltalán nem bántam meg.
2014. jan. 15. 13:13
18/18 anonim válasza:
mondjuk lehet!ismerős lány az meg 27 éve és vár a házasságig katolikus!persze lehet.akár 30 évesen is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!