Vannak lányok, akik 23 éves koruk felett vesztették el a szüzességüket?
Vannak. Nem bánták meg.
(Őszintén, kellett volna?!)
De igen nagy szám, mert lenézik az embert, meg szánalmasnak tartják emiatt. Vagy, ha a normálisabbak közé tartoznak, akkor szimplán csak sajnálják. Még a lányokat is! És nyilván idegeneknek nem kell elmondani, de barátok között, meg a közvetlen környezetben úgyis kiderül.
De engem inkább, az zavar jobban, hogy a fiatal éveimből sokat elpazaroltam, pedig eddig kellett volna sokat szexelni. És kíváncsi vagyok, más is van-e, akit ez bánt.
"De igen nagy szám, mert lenézik az embert, meg szánalmasnak tartják emiatt. Vagy, ha a normálisabbak közé tartoznak, akkor szimplán csak sajnálják. Még a lányokat is! És nyilván idegeneknek nem kell elmondani, de barátok között, meg a közvetlen környezetben úgyis kiderül."
Vagy nem derül ki. egy baráti társaságon belül nem a szex az elsődleges beszédtéma. Ahol ez a legfőbb, vagy ezen kívül nincs más ott elég nagy a baj. :S
Engem mint minden ilyen kérdésben most is az érdeklne, hogy 23 évesen
még nem voltál szerelmes, és nem volt semmiféle kapcsolatod?
Vagy volt, csak valami meggyőződésből nem szeretkeztetek, és ezért az összes kapcsolatod tönkrement?
Alapvetően az a probléma, hogy úgy éled az életedet, amiről úgy gondolod, hoyg meg fogod bánni. Magyarul olyan életformában vagy, ami neked nem felel meg.
Azt mondom neked, hogy az életedet úgy éld ahogyan szeritned jó, és neked a legjobb. Ne mások mondják meg sablon alapján, hogy neked mi a jó.
Mindig lesz aki elkezd r--banoczni, és lesz aki szerint ugorj fejest az élvezetekbe. Azt döntsd el, hogy mikor, kivel, miért akarsz szeretkezni,
ne mások mondják meg neked. És a szüzeséséged egy állapot, nem glória a fejed körül és erény, sem pedig skarlát betű.
Hanem egy állapot, ami vagy megfelel neked, vagy nem!
Férfiként úgy állok ehhez, vagyis "mit szólok hozzá", hogy ha vallási vagy egyéb meggyőződésből, vagy érdektelenségből maradt eddig szűz, akkor az nekem gyanús. Ilyen vallásossal inkább nem kezdenék, ha meg nem érdekelte a szex eddig, akkor sanszos, hogy ezután se fogja, na inkább őt is elkerülném.
Ha viszont monjuk valami baja volt önmagával, rosszul szocializálódott, depressziós, szorongó, pánikos, stb. volt, és ezért terheltek voltak az emberi kapcsolatai, vagy mondjuk csúnyának tartotta magát, nem volt önbizalma, ezért bezárkózott a fiúk elől, de mostanra megdolgozta a lelki bajait, vagy kinyílt előtte a világ, akkor el tudnám fogadni.
Meg azért az embernek lehet baja ezzel, valamiért nem jön össze, pedig szeretné, és ha évekig ez a helyzet, akkor ez egy nagy problémává is kinőheti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!