Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13 éves tényleg túl korai a...

13 éves tényleg túl korai a szüzesség elvesztése? Még akkor is ha már 1 éve együtt vagyunk akkor is?

Figyelt kérdés

2014. jan. 12. 22:00
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
38%
% os vattacukor agyu vagyok:) mért ne tudhatná mit kell csinálni mért ne élvezhetné...én ezt baromi nag yképmutatásnak tartom. persze énse gondolom h 13 évesen pláne 12 évesen pasizni kell meg szexelni.. de végülis mért ne. ennyi erővel várjona házasságik.. sose fogom megérteni a szüzesség túlmisztifikálását...van ismerősöm aki 13 évesen vesztette el volt sok pasija elég metál életet élt egy ideig most egy elit egyetemem évfolyamelsője semmi köze a szüzességednek semmihet. úgyis szakítani fog még vagy 5-10 pasival az meg h pasinak dicsőég meg fontos h szűz csajjal legyen ugyanolyan badarság. sokkal jobban értékelik a normális pasik azt ha egy csaj odaadó és jol cisnál valamit mint h hurrá egy szerencsétlen ügyetlen száz csaj. és ezzel az egészel még véletlenül se szerettem volna megbántani olyan lányokat akik 20-35 éves korukig várnak a megfelelőre és majd neki adják és az milyen romantikus lesz. azis biztos tök jó biztos valaki nagoyn örül neki. én mondjuk ahogy észrevettem akik arra verik h juj majd egy száz csaj az az istenkirály azok vagy elég retardáltak ahoz hogy ha egy lány egyszer is lefeküdt mással akkor ne akarjon vele lefeküdni többet vagy egyszerűen még nincs senkijük és ugygondolják az milyen jo...szoval szerintem kérdező ha akarsz feküdj le vele nyugodtan. nem veszítesz semmit senkit nem fog érdekleni hogy szűz vagy e vagy sem.(talán édesanyádat de ő meg ha tehetné lakatalá zárná a puncid 30 éves korodig)
2014. jan. 18. 17:56
 42/45 anonim ***** válasza:
31%

Még kisgyerek vagy most csusszantál ki nemrég anyukádból mit akarsz te szeretkezni.

De cseszd el a nemi életed ha akarod....

Még azt se tudod mi micsoda... Mit akarsz?

Még ki se fejlődtek a nemi szerveitek így örömet se tudnátok okozni plsuz ügyetlenek lennétek így megutálnátok örökre a szex-et.

Megéri? Te döntsd el....

Ráadásul bűncselekmény.....

2014. febr. 2. 20:25
 43/45 anonim ***** válasza:
#42 csak részben van igazad. Nem bűncselekmény.
2014. febr. 2. 21:32
 44/45 anonim ***** válasza:
Nem korai, csak veszélyes lelki szempontból. Ha már nagyon fiatalon akarod elveszteni, akkor egy szüzikével tedd, őnáluk ritka, hogy durvák lesznek veled.
2014. febr. 3. 19:23
 45/45 anonim válasza:
Végülis mi lett?
2015. febr. 4. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!