Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13 éves tényleg túl korai a...

13 éves tényleg túl korai a szüzesség elvesztése? Még akkor is ha már 1 éve együtt vagyunk akkor is?

Figyelt kérdés

2014. jan. 12. 22:00
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon korai!
2014. jan. 13. 07:26
 32/45 anonim ***** válasza:
69%
Ha addigra leszel 14, akkor ahhoz képest várj még egy évet. 15 évesen, két éves kapcsolatban már elfogadható.
2014. jan. 13. 13:07
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kapcsolata van egy 13 éves kislánynak? Figyelj értem én,hogy nagy a szerelem,én is voltam 13-14 éves én is hittem,hogy nagy a szerelem,ennek 10éve ma már csak mosolygom és hálát adok érte,hogy a csók már nagy dolog volt nekem és nem akartam többet. 13-15 éves gyerekként járhattok akár ovi óta nagyon korai a szex.
2014. jan. 13. 15:15
 34/45 anonim ***** válasza:
Kur.vára igen.Majd talán 15-16 évesen.(és szerintem még az is korai)
2014. jan. 13. 17:49
 35/45 anonim válasza:
100%

Szia,

WTF??? 1. kérdésre válasz...: igen, nagyon korai, de nagyon. Ne a szexen járjon az eszed 13 évesen!!! Tanuljál, és éld az életedet 13 éves lány módjára. Viszont ha útszéli rib*** szeretnél lenni, akkor veszíts el...

2. kérdésre a válassz: ha egy éve együtt vagytok az rendben lenne, de 12 évesen már párkapcsolatoztál, hogy fészbúkon átírd szingliről kapcsolatban lévőre a profilod?

Szembesítelek egy ténnyel, nem vagy komoly kapcsolatban. Kicsit se.

2014. jan. 14. 21:07
 36/45 Đitti válasza:

Csak ugyanazt tudom mondani, amit már jó páran elmondtak: NAGYON KORAI. Ne akard túl korán kezdeni, mert meg fogod bánni, hiába érzed azt, hogy nagyon szerelmes vagy.

Ne haragudj, nem akarlak megsérteni, de nem tudom komolyan venni az "1 év együtt vagyunk" kijelentésedet...te ezalatt mit értesz? Együtt homokoztatok eddig, v mi? Nem kéne még ilyeneken agyalnod...

2014. jan. 15. 09:58
 37/45 anonim ***** válasza:
1 éve együtt vagytok 13 évesen, hát te nagyon érettnek érezheted magad, hát pedig nem vagy az. 13 évesen még nagyon fiatal vagy, és tuti, hogy nem lesz komoly kapcsolatod. Kicsit gondolkozz el, főleg a korodon, és hogy ezt nem kellene.
2014. jan. 15. 21:21
 38/45 anonim ***** válasza:
23%
nemértem mért olyan marha nagy dolog ez a szüzesség téma...feküdj le vele...leszel te is 20 éves mint az itt okoskodók 90% és részegen kefélsz majd idegen srácokkal...vagy nem...de h ezt nem fogja az befolyásolni h hány évesen feküdtél le valakivel azis biztos. azis csak egy szex nem kell túlmisztifikálni
2014. jan. 18. 14:06
 39/45 anonim válasza:
mindenki akkor veszti el, amikor ő jónak látja, de az biztos hogy 16-17 éves korig nem élvezi mert azt sem tudja hogy mit csinál, csak annyit , hogy mit-hova kell dugni...
2014. jan. 18. 16:04
 40/45 anonim ***** válasza:
75%
megszólalt a bölcs 68%os akinek kb egy vattacukorral egyenlő az értelmi szintje...Igenis nagy dolog,és fontos dolog,nem mindegy mennyire érett és hány éves az ember milyenek a körülmények,és bizony egy 13 éves minden csak nem érett,már csak azért sem,mert fejletlen a személyisége,egy gyerek,még a 16évesek 99%a is éretlen a szexhez,mert csak annyit fog fel belőle,hogy valamit be kell dugni,esetleg bekapni
2014. jan. 18. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!