Szűz Lányok! Más is van úgy hogy cikinek érzi hogy még szűz?
22 éves vagyok és még soha nem feküdtem le senkivel de valamiért nagyon cikkinek tártak. A szüleimen kívűl szerintem senki sem tudja hogy még szűz vagyok. Pedig tudom én hogy nem gáz, van jópár barátnőm akik hasonló cipőben járnak. Sőt azt se tartom gáznak ha egy fiú ennyi idősen szűz. Épp csak ha magamról van szó...
Miért érzek így?
Más is érez ilyet?
" Nem is feküdnék le olyannal, akin látom, hogy akár egy cseppet is furcsán néz rám emiatt."
Igen, az a baj hogy én is így érzek. A fiú aki tetszik akaratlanul is megbántott azzal a pár mondattal. Hogy bízzak így meg benne? Hogy engedjem el magam mellette?
Nem várom el hogy örüljön neki, de minimum legyen neki mindegy hogy szűz vagyok-e vagy sem. A "zavar a dolog de elfogadom" variáció megint nem jó, mert engem az zavar hogy őt zavarja.
Szóval azt hiszem meg van a válasz a problémámra:(
Köszönöm a válaszokat! Mindenkit felpontoztam.
Más helyzetét általában hajlamos könnyebbnek látni az ember. Szerintem itt is erről lehet szó.
Én egyébként nem érzek ilyet, pedig én is szűz vagyok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!