A nők szemében mennyire gáz ha egy 24 éves férfi szűz?
Nem azért vagyok szűz mert nagyon ronda vagyok.Én olyan családi háttérben nőttem fel,hogy szüleimtől semmi biztatást nem kaptam csak verést.20 évesen öngyilkos akartam lenni de a lakótársam idejében hívott segítséget.Azóta pszichiáterhez járok aki rengeteget segített. Az utóbbi időkben pedig elkezdtem nőkkel ismerkedni. Azonban amikor eljutottunk oda,hogy a volt kapcsolatokról beszéljünk nekem nincs mit mondanom mert tapasztalatlan vagyok. A nőket megijeszti az,hogy ilyen vagyok.
Tudom,hogy fura ennyi idősen szűznek lenni de én annak is örülők,hogy élek. Félek attól is,hogy mi lesz az ha valaki elfogadja,hogy még nem volt kapcsolatom de azt már nem tudja,hogy meg akartam ölni magam.
Mennyire kiábrándító egy 24 éves férfiban az hogy még szűz?
szerintem 1általán nemgond:)
hiddel jobb mintha már végigmentél volna yx nőn..:)
remélem találsz 1lányt aki nagyon fog szeretni:)sok sikert neked:D
és nemgáz azok a lányok akiket ez zavar..azok valószínüleg csaka sexre mennek(nem pedig a szeretkezésre ami lássuk be sokkal jobb:)
17/L
Egyébként megértelek,és sajnállak.Nem azért,mert szűz vagy,hanem az előéleted miatt..
Azt írtad:a nőket megijeszti hogy ilyen vagyok
nem ijesztő semmi sem,csak tudj egy két dolgot,írnék én válaszokat,csak nem tudom,mik azok a dolgok,amiket még nem értessz,vagy hogy mit éreznek a lányok...szóval,kérdezz nyugodtan! És:nem gáz!Egyáltalán nem!
Semennyire sem gáz, jobb mintha mindig más csaj ágyában lennél, mert a legtöbb pasi össze-vissza d.g. Bocs, csupán a rossz tapasztalatok.
Nekem a tapasztalatlan pasik is bejönnek nekik még lehet újat mutatni, meg aztán legalább még nincsenek rossz megszokásai a szex terén, majd úgy csináljuk ahogy én is szeretem, ő meg majd belejön!
Szia!
Nekem is nagyon sok gondom van itthon. Megértem, ha sok dologban gátlásos vagy. Ez nem gond.
Jönni fog egy lány... aki beleszeret a lelkedbe... a testedbe... és jön az a pillanat... és mindketten tudni fogjátok, eljött az idő.
Ne hazudj semmiképpen a lánynak! (Lány vagyok) úgyis kiderül (haverok, stb...)- és ezzel vége is lehet a kapcsolatnak.
Várj türelmesen. Nem gáz, egyáltalán. Ne hallgass a hülye emberekre.
Sok szerencsét, minden sikerülni fog! :-) És az lesz majd a legszebb pillanat az életedben. (egy 14 éves lány)
Szia!
Szerintem ez egyáltalán nem gáz. Sőt!
Mikor megismertem a barátomat én 18 voltam, ő 19. (Azóta is együtt vagyunk) Nagyon messze laktunk egymástól, így mikor először együtt voltunk ő már 20 volt én 19 (egyikünk sem volt még senkivel). Mindkettőnknek elég nehéz volt a családi háttere (most sem sokkal jobb, de legalább vagyunk egymásnak). 17 éves koromtól engem is kezel pszichológus, ezért meg tudlak érteni.
Visszatérve a kérdésedre: az a nő/csaj, akinek ez gáz, az nem normális. Az, hogy nem voltál még senkivel, az nem változtat semmin. Nem tudom mennyivel jobb az az ember, aki fűvel-fával hentereg már 13-14 évesen. Na mind1
Csak azt akarom mondani, NE TE szégyelld magad! Semmikép. Azoknak a nőknek a helyébe - akikkel eddig találkoztál - én inkább örültem volna. Azt azonban nem tudom, hogy komolyabb kapcsolatot keresel-e vagy sem, de legyél bátor és ne add fel, próbálkozz!
DE: ne hallgass azokra akik olyan tanácsokat adnak, hogy pl. keress olyan csajt aki csak arra vár hogy kihasználják, ne csak arra kelljen egy nő... Hallgass a szívedre és a lelkiismeretedre! Később pedig te is meg fogod találni azt aki elfogad és szeret. Csak higgy benne, hogy van ilyen, komolyan mondom ez nem csak duma...
Remélem tudtam egy picit segíteni. Ha pedig úgy gondolod, hogy hülyeség amit mondok, akkor elnézésedet kérem, hogy a hosszúra sikerült válaszommal feltartottalak.
Sok szerencsét! Üdv.
nem gáz én 27 évesen veszítettem el én is óránként egyszer öngyilkos akartam lenni de ez azóta se válzozott de legalább már voltam nővel
29 éves férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!