29 éves szüz férfi vagyok bevallom egy kicsit félek az elsőtől nem tudom hogy teljesitenék, nem bizom magamba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 15:57
1/15 anonim válasza:
Ez most komoly??? Mert a mai világban elég hihetetlen hogy valaki 29 évesen szűz legyen.De ha mégis így van akkor csak nyugalom, lazulj el, bízz magadban és minden jó lesz!
2/15 anonim válasza:
minek félsz az elsötöl ha az se fog összejönni?...sztem törödj bele h nem fogsz dugni sohasem:(
3/15 anonim válasza:
Hát jobb lenne már túl esni az elsőn, mert hidd el életed első szexuális élménye nem lesz valami eget rengető a csajnak. De egyre jobb lesz (már aki). Ha nem vagy önző és fontos neked, hogy ne csak te élvezd, akkor képes leszel magadat fejleszteni. F/21
4/15 anonim válasza:
Talalj egy erettebb not, es mondd neki meg az igazat. Ugy te is nyugodtabb leszel es menni fog minden siman. Es o is elnezo lesz, habar megy az mindenkinek, ne felj!
5/15 anonim válasza:
van most valaki, akivel aktuális lenne a dolog?
6/15 anonim válasza:
Menj el kurv.zni. Csak szopass. Utána már minden menni fog, ha éppen helyzetbe kerülsz.
7/15 anonim válasza:
Csak olyan szempontból számít, hogy szűz vagy, hogy a sok elhalasztott év ott van a hátad mögött. De az életkor ennyire nem játszik szerepet magában a folyamatban. Ha megtalálod a hozzádillő nőt, akkor nagyon hamar egymáshoz igazodtok, főleg, hogy nem lennétek a tini korszak veszekedős/hisztizős szituációjában sem. Nem kell félned szerintem, csak bátorság:)! A magabiztosság érzete amúgy is sokat lendíthet a "szárnybontogatásod" sikerében;)!
8/15 anonim válasza:
én is féltem az elsőtől de miután megtörtént rájöttem hogy egyáltalán nem nehéz, sőt a világ legegyszerűbb dolga, mert amit csinálsz az mind ösztönből megy. ne gondolkozz hanem csak csináld.
19/f
9/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. márc. 6. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!