29 éves szűz faszi, az mekkora durva!?
Köszi a további kommenteket is. Némelyik hozzászólás olyan fotelhuszáros, hogy okozott néhány vidám percet, köszi utólag is érte :)
A bíztatókért külön köszönet. Szerencsére nem látom siralmasan a helyzetet. Az életem egyébként jól alakult, meg van mindenem, és szépen haladok előre. A pálinkás üveg nem fenyeget, nem hiszem, hogy a nőhiány miatt eldobnám a középvezetői állásomat, a házamat, az épülő vállalkozásomat, a hétvégi autós csapatásokat és motorozásokat.
Aki ilyen jövőt remél nekem, az valszeg több csajt fektetett meg mint én, talán akadt közte néhány fogatlan ötvenes is, de a családi életében lehetettek olyan gócpontok ami miatt ilyen siralmasan látja az egészet egyetlen momentum alapján.
Hát hajrá nekem :)
én 31 vagyok és még én is szűz
ezt a sok hülye hozzászólást, hamarabb meghal aki nem szexelt még és nem él aktív szexuális életet
az önkielégítés szerinted nem az , naponta 3 szor :) például.
lehet, de az az ember depis is lehetett, meg életkedvtelen, meg hasonlók.
ezek járulhattak hozzá a halálához.
aki szex nélkül is boldog és sok ilyen ember él jelenleg MO.-on, simán elél 80-90 évig is.
erre én is tudnék példát mondani
Gyerekek, gyerekek. Én már nagyon öreg vagyok és szűz. A farkam röhejes és ronda vagyok. 10 éve is ronda voltam. Azóta ez fokozódott. Úgy gondolom, hogy mégis boldogabb életem volt/lesz mint sok embernek. Mentőápolóként kezdtem, majd egészségügyi problémák miatt a 104-es telefon mögé kényszerültem. Vadászom, pecázom, és van egy olyan baráti köröm amilyen nem sok embernek lehet.
Sokkal boldogabb, tartalmasabb élem van mint az emberek nagy részének. A sok buta, "agyhalott", falu bikája, azt gondolja, hogy csak a nők és a pénz tehet boldoggá minket embereket. Nem tudom milyen kapcsolatban élni, soha nem próbáltam. De azt tudom, hogy ezt nem cserélném el egy 20cm-es szerszámra és gyári/biztonsági őr melóra.
Természetesen nem a szexhiánytól lettem beteg, csak egyszerű gerincsérv. Más gondom nincs, mentálisan sem érzem magam betegnek.
Fela fejjel, nem lesz minden vén legény alkoholista. Talán még a 60 éves kort is megéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!