Fájni fog ha lefekszem a barátnőmel mitt kell tenem hogy ne fájjon?
Figyelt kérdés
Én még szüz vagyok és most hétvégin készulunk le fekudni a baratnőmel és picit parázok hogy foge fájni nekem de ő nem tudja hogy félek nem is akarom hogy tudja.2014. jan. 7. 20:55
11/13 Sanxii válasza:
Ez nagyon szánalmas.
Te parázol???? szerencsétlen csaj, nem tudja mire válalkozik.
Neked nem hinném, hogy fájni fog, max neki. Mivel szűz vagy, ezért alapból nem is tudod hogy állj a dolgokhoz. S egy nőnek kell az oda figyelés, az hogy felizgúljon, s hogy kivánjon. Ha neki rohansz, mind egy állat, s nem tudod magad vissza fogni, nem figyelsz a nőre, akkor nem csak a "szűzességedet" hanem a nődet is elveszted.
12/13 Rékcsi válasza:
Egy ismerősöm haverja úgy próbálta betenni egy csajnak h az totál száraz volt, na ott mind a kettejüknek nagyon fájt :D
16/L
13/13 A kérdező kommentje:
De én akarok vele elő játékot de ő azt mondja hogy nem szeretne csak egybő bele és kész devalahogy rá veszem őtt.
2014. jan. 8. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!