Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüz vagyok hogy fekudjek le...

Szüz vagyok hogy fekudjek le a barátnőmel?

Figyelt kérdés
Elsőnek is slovák vagyok és nem irok hejesen mert tanulom a nyelvet...Elsőnek is van 4hónapos kapcsolatom,én 18éves vagyok ő 16-ellvan..tudom 18vagyok és még szuz de má nem ecer elvestehetem volna de nekem nem kelet ojan aki csak kalandot akar nekem ojankel akit seretek és ojanal akarok leni elsőnek és ő az őtt szeretem és itt aza baj hogy igy minden jó szeret nagyon látom rajta meg má sok is mondják is hogy totalis an seret de én is őtt de mikor 2en vagyunk és be indulok rá akor én normalisan elkezdem amitkell csak mikor a cipzárho érek nem hagya és monta hogy ő is akarja de én többsor de ő volt mikor nem volt mikor igen de amikor akarta is akorse fekutle és nem monta meg hogy akar csak má facebookon irtam meg hogy akart én meg irom neki akor mé nem fekut le velem és azt mondja hogy nem sabadott lehet hogy meg jöt akor neki de mindg nem jöhet meg félek attó hogy velem lehet a baj higyétewk ell jó csinalom mert má nem egyel volt alkalom má nem egy et kicsinaltrma és akartak engem de én nem voltam veluk ő meg nem akar engem és ő 16a többi aki volt azok meg 18 20ig :( mi lehet a baj help fontos mert má nagyon akarom.

2014. jan. 4. 20:07
1 2
 1/12 anonim válasza:
20%
legyél rámenősebb, nem szabad tökölni :D
2014. jan. 4. 20:12
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Írj egy szlovák oldalra, biztosan készségesen segítenek ott. Nekem nincs kedvem bogarászni az írásodat...
2014. jan. 4. 20:12
 3/12 anonim ***** válasza:
úgy mintha nem lennél szűz.
2014. jan. 4. 20:13
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát má én is azt hittem hogy aza baj hogy nem vagyok elégrámenős de aztan rámenőseb voltam és meg haragudot monta nem sereti ha nagyon rá menős vagyok se nálam se másná nem serete :( akor igy mit csinajak ?
2014. jan. 4. 20:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem biztos benne, hogy el akarja veszíteni a szüzességét (már ha ő is szűz).

Nyomulj picit jobban, előjátékot ki ne hagyd, erogén zónákat se felejtsd el. Ezek sokat nyomnak a latban.

2014. jan. 4. 20:14
 6/12 anonim válasza:
Ezt személyesen kell megbeszélnetek, nem facebookon. Ha szeretitek egymást, akkor nem lehet gond. Egy jó kapcsolatban mindenről tudni kell beszélni, pláne ezekről a dolgokról. Kérdezz rá szemtől szembe, de ne úgy, hogy azt érezze, letámadod. Mond el neki, hogy te szereted, szeretnél továbblépni, ha ő is akarja és hogy nem érted, miért utasít téged vissza és ha valamilyen konkrét oka van, akkor megpróbálsz javítani rajta.
2014. jan. 4. 20:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Fekve..
2014. jan. 4. 20:21
 8/12 A kérdező kommentje:
És nem kérem a negativ hozásólasokat igen slovák vagyok de tudok anyit magyaru hogyirhasak ide és inen akarok segitséget kérni
2014. jan. 4. 20:22
 9/12 anonim válasza:
jaj nehogy lelkizz meg kérdezgesd, nekem akkor sose jött össze. Akkor ha ideges volt a rámenősség miatt, akkor legközelebb óvatosan izgasd fel jól, és azután legyél rámenős
2014. jan. 4. 20:23
 10/12 A kérdező kommentje:
Koszonom ám ugy má élőbe is volt erő téma és én lasan de normálian elbeséltem vele erő és azt mondja neki még ez hamar 4hónapja de szerintem ez még nem hamar és má azt is tudja hogy én még szüz vagyok és azt mondja hogy ne féjek majd ő elvesi csak néha nagyon visa utasitó és ere is van válasa az hogy nekem hagy mindent a töbi fiuának még a faratse hata meg fogni és ez utan jártam és ez mind iga csak nekem hagy mindent a töbinek semit ...és má próbáltam lasan ki elégiteni de nem semi nem hagya anyira hogy má amibő sex lehet anyira má nem mer engedni :(
2014. jan. 4. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!