Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüz vagyok hogy fekudjek le...

Szüz vagyok hogy fekudjek le a barátnőmel?

Figyelt kérdés
Elsőnek is slovák vagyok és nem irok hejesen mert tanulom a nyelvet...Elsőnek is van 4hónapos kapcsolatom,én 18éves vagyok ő 16-ellvan..tudom 18vagyok és még szuz de má nem ecer elvestehetem volna de nekem nem kelet ojan aki csak kalandot akar nekem ojankel akit seretek és ojanal akarok leni elsőnek és ő az őtt szeretem és itt aza baj hogy igy minden jó szeret nagyon látom rajta meg má sok is mondják is hogy totalis an seret de én is őtt de mikor 2en vagyunk és be indulok rá akor én normalisan elkezdem amitkell csak mikor a cipzárho érek nem hagya és monta hogy ő is akarja de én többsor de ő volt mikor nem volt mikor igen de amikor akarta is akorse fekutle és nem monta meg hogy akar csak má facebookon irtam meg hogy akart én meg irom neki akor mé nem fekut le velem és azt mondja hogy nem sabadott lehet hogy meg jöt akor neki de mindg nem jöhet meg félek attó hogy velem lehet a baj higyétewk ell jó csinalom mert má nem egyel volt alkalom má nem egy et kicsinaltrma és akartak engem de én nem voltam veluk ő meg nem akar engem és ő 16a többi aki volt azok meg 18 20ig :( mi lehet a baj help fontos mert má nagyon akarom.

2014. jan. 4. 20:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
"Állva"
2014. jan. 6. 01:35
 12/12 anonim válasza:

Szerintem fél, mert nem biztos magában.

Beszélgess vele többet. Csak ezzel tudod oldani benn a félénkséget. Szerintem rámenőséggel csak még jobban megijeszted. Gondolom nem egy lepedővirtuóz, de rólad azt hiszi, hogy magasak az igényeid. Van az így kezdőknél.

Szóval szerintem több romantikát és kevesebb rámenősséget.

2014. jan. 9. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!