Jajjj milegyen? Fekudjek le a baratomal?
Figyelt kérdés
En 14 eves vagyok o 16.2 honapja jarunk de 2 eve ismerem,es naon szeretem? 14/L2010. szept. 30. 16:09
2/42 anonim válasza:
ha akarod lefeküdhettek, de szerintem még várj vele pár évet.
3/42 A kérdező kommentje:
De igen is szeretem:)
2010. szept. 30. 16:12
4/42 Moszuke válasza:
gumi nélkül ám! majd kihúzza mielőtt elmegy, bízz benne!
5/42 anonim válasza:
Ha egyedül nem tudod eldönteni akkor még nem állsz készen rá. Nem akkor kell lefeküdni a másikkal, ha mások azt mondják(írják)hanem amikor te úgy érzed..
6/42 A kérdező kommentje:
koszi:)
2010. szept. 30. 16:17
7/42 anonim válasza:
Mivel feltetted ezt a kérdést, bizonytalan vagy benne, és EZÉRT ne feküdj le vele. Egyébként meg ezt nem tudatja senki más, hogy készen állsz-e rá, csakis te! Szerintem még várjatok, ugyanis csak akkor szabad megtenni, ha teljesen biztos vagy benne (szerintem). Esetleg a pettinget kipróbálhatjátok, de ha ő is szeret, akkor nem siettet semmit, és vár rád, ha meg pont, hhogy siettet, akkor csak erre kellettél neki, illetve egy újabb "strigula" leszel az életébe. Szóval: szerintem NE tedd meg! Én amúgy két hónap után biztos nem feküdnék le vele, ha még szűz vagyok.
8/42 A kérdező kommentje:
o nem sietet,es meg o is szuz:)
2010. szept. 30. 16:20
9/42 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:)
2010. szept. 30. 16:29
10/42 anonim válasza:
14évesen 2 hónap után?
egyértelműen ne.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!