Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jajjj milegyen? Fekudjek le a...

Jajjj milegyen? Fekudjek le a baratomal?

Figyelt kérdés
En 14 eves vagyok o 16.2 honapja jarunk de 2 eve ismerem,es naon szeretem? 14/L
2010. szept. 30. 16:09
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
100%

Szerintem inkább a barátodtól kérdezd meg. Most azt mondja itt valaki, hogy feküdj le vele, akkor lefekszel vele, ha nem, akkor meg nem??

Ha ezt még nem vagy képes önállóan eldönteni, értsd: itt kérdezed meg, akkor még egyáltalán nem kellene lefeküdnöd vele. Pettingről gondolom már hallottál, ha már annyira szeretitek egymást és nem bírjátok ki akkor inkább még csak "játszadozzatok".

14 ÉVES vagy. 2 HÓNAPJA jártok. Már ne is haragudj, de ez irtó korai. Gondolom úgyis le fogsz ennek ellenére is feküdni vele... remélem később belátod, hogy korai volt..

20/L

2010. okt. 4. 21:55
 32/42 Santiago LA. válasza:
84%

Én nem rétem,miért gondolja azt mindenki,hogy minden kapcsolatánál le kell feküdnie a másikkal...

Ha valakinek van/volt 4-5 barátja barátnője és mindegyikkel lefeküdt,mivel különb mint azok a lányok akik az utca szélén állnak?Szerintem semmivel.Annyi ,hogy nem kap érte pénzt.

Másik,hogy a kapcsolatok ezen szakaszában,tehát az első pár hónapban mindig azt hisszük a másikról,hogy ő az igazi,minden új dologért először nagyon rajong az ember...aztán...

2 hónap az nagyon kevés idő,még annyi minden más közös programot lehetne csinálni,amivel jobban megismerhetitek egymást..nem feltétlenül a szex kovácsolja össze az embert.De ez csak az én véleményem.1 a sok közül.

2010. okt. 5. 12:55
 33/42 anonim ***** válasza:

VÉDEKEZZETEK!!!

az a te dolgod h lefekszel-e vele, de HASZNÁLJATOK gumit!!!!!!!!

amugy sztem gonodj bele h nem éreznéd magad kényelmetlenül ha pl: 38 éves vagy és a kamasz gyerekeid megkérdezik h:anya te mikor vesztetted el a szüzességed? erre te .....hááát..... 14 évesen.. sztem az rohadt fiatal.... de a te dolgod

ne felejtsetek el védekezni!! a megszakításos módszer nem használ!!!! ne legyél felelőtlen!!

2010. okt. 5. 15:05
 34/42 anonim ***** válasza:
Ne.
2010. okt. 5. 15:07
 35/42 anonim ***** válasza:
0%
Feküdj le vele, ess teherbe, és irány az abortusz!:)
2010. okt. 5. 16:11
 36/42 anonim ***** válasza:
ha odáig jutottál hogyy gyakorikérdések.hu-n kérdezd meg akkor nem. ha nincs benned ilyen vidám (nem szorongó) izgalom meg hogyha magadban fölteszed a kérdést és rögtön az rá a válasz hogy ign akkorigen ha meg az hogy ööö nemom akkor NEM.
2010. okt. 5. 17:30
 37/42 anonim ***** válasza:
FAKE?
2010. okt. 5. 17:38
 38/42 anonim ***** válasza:

Tavaszmanias valasza:

Akkor meg1szer vegyuk at...CSAK AZERT RAKTA FEL IDE EZT A KERDEST MERT KIVANCSI VOLT.TUDJA MIT AKAR.....Baratnoje voltam

2010. okt. 5. 18:50
 39/42 A kérdező kommentje:
koszi baratnom:) igen tudom vegul is h mit akrok.....de mindenkibe van egy kis bizonytalansag:)
2010. okt. 6. 18:30
 40/42 anonim ***** válasza:
na mi lett??? :O
2010. okt. 12. 18:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!