Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az gaz ha en min.17 éves...

Az gaz ha en min.17 éves koromig varni szereznek míg lefekszem vkivel?

Figyelt kérdés
Egy kapcsolatom már tonkrement emiatt. A mostani megérti de hát nem tudom.
2013. aug. 3. 10:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz, sőt ez lenne mindenki számára a normális!

22/L

2013. aug. 3. 10:11
 2/19 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Szerintem ez egy tisztelendő és követendő példa.
2013. aug. 3. 10:14
 3/19 anonim ***** válasza:
nem gáz! Sőt szerintem ez normális (aki miatt tönkrement ő meg hülye hogy nem érti ezt meg :/)
2013. aug. 3. 10:15
 4/19 anonim ***** válasza:

Akkor adod oda magad es olyannak, akinek csak es amikor akarod. Ha a szuzesseged megtartasa miatt megy szet egy kapcsolatod, akkor azon egy pillanatig se sirankozz. Az olyan partner aki ezt nem tudja elfogadni, avagy nem is probal ravezetni, avagy turelmetlenul kovetelozik, azt egyaltalan ne sajnald.

Nem olyan nagy kaland am, ha elveszited a szuzesseged, de azert megis csak egy van belole ... talan meghatarozo egesz eletedre ... ne fecsereld el.

2013. aug. 3. 10:16
 5/19 Bummer ***** válasza:

Miért, hány éves vagy?

16-17 éves korig fel se kéne merüljön egy fiatalba, hogy szexel. Még akkor se ha már előbb kóstolgatja a kapcsolatosdit. Akkor kezd el érni, a szex nem is lehet igazán jó, ha nincs beérve a két fél testileg és lélekben.

2013. aug. 3. 10:16
 6/19 anonim válasza:
Nem gáz hanem az gáz a társadalom hogy áll hozzá
2013. aug. 3. 10:18
 7/19 A kérdező kommentje:
4 hónapön belul leszek 16. Nem is sajnalom azt a kapcsolatot csak h ennyit elfecséréltem
2013. aug. 3. 10:19
 8/19 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem gáz, sőt követendő, az viszont, hogy annak ellenére, hogy nem akarsz semmit, sorban kezdesz bele a kapcsolatokba, az elég gáz.
2013. aug. 3. 10:19
 9/19 A kérdező kommentje:
Na pont ez a bajom, szex nélkül már nincs is kapcsolat?? :O
2013. aug. 3. 10:23
 10/19 anonim ***** válasza:
43%

Látszik,hogy naiv szüzike vagy.

Majd ha érettebb leszel,rájössz,hogy a szex a kapcsolat egyik alappillére és alapvető emberi szükséglet is.

Egyébként dicséretes az elgondolás.

2013. aug. 3. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!