Mennyire szánalmas, hogy 25 éves létemre még nem csókolóztam, nem láttam meztelen nőt, nem szexeltem, nem sétáltam kézen fogva egy lánnyal sem? Na?
Ezeket a dolgokat az ember magának csinálja... Hogy ciki meg ilyenek. Fogd fel úgy, hogy más vagy mint az átlag és kész. Próbálj meg társkeresőzni. Bőven láttam példát, hogy előnytelenebb külsejű embereknek is simán összejött onnan kapcsolat, vagy csak szex is akár.
19/L
"Próbálj meg társkeresőzni."
A társkereső csak a nőknek éri meg. Ha férfi vagy csak további frusztráció. A drága hölgyek 99%-ban arra sem képesek, hogy egy "bocsi nem" választ írjanak.
Nekem 20 éves koromig nem volt barátnőm, nem csókolóztam, nem szexeltem. Aztán regisztráltam egy társkeresőre. 2 hét után láttam hogy a lányok nem kezdeményeznek, így megtettem én. Írtam 5 nekem tetsző lánynak. 3-man válaszoltak is. 1-2 üzenet után már csak egy érdekelt.
18 napig ismerkedtünk, közben randira hívtam.
1 hónap együtt járás után megkértem a kezét. Akkor már 2 hete nem voltam szűz:)
1 év után összeköltöztünk , majd fél évre rá összeházasodtunk.
24 éves , 2 éve boldog házas férfi vagyok, aki nem gazdag, nem kigyúrt, szerintem helyes sem vagyok, és még autóm sincs.
Számomra tökéletes, gyönyörű, okos, imádni való lány a feleségem, mindössze azért, mert próbálkoztam.
Próbálkozz te is. És ne add fel. A boldogság bármikor jöhet.
24/F
(Nem olvastam el a többi kommentet)
Szerintem ez nagyon szánalmas. Én már ált.isk. 3-4be csókolóztam láttam őt meztelenül, és volt szexualitás is a kapcsolatunkban. Amugy lehet hogy meleg vagy, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!