Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy nagyon csúnya, lassan 24...

Egy nagyon csúnya, lassan 24 éves szűz lány vagyok. A pasik rám se néznek, senkit se érdeklek. Mit tehetnék hogy nekem is járjon egy kis öröm?

Figyelt kérdés
A pasikat nem érdeklem, de a szexet kívánom. Tippek???
2014. jan. 4. 14:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősömnek ugyanígy gyerekkora óta csak félig tudja kinyitni a szemét, nem is túl csinos, nem is túl okos, mégis évek óta barátja van, és az eljegyzést tervezgetik.

Egy másik csúnya ismerősöm (tényleg az) meg elment k.rválkodni, aztán egy kliensével egymásba szerettek és ott is hagyta a munkát a lány.

Szóval van esélyed, így vagy úgy...

2014. jan. 4. 16:40
 22/28 anonim válasza:

Szia!

Én szívesen megismernélek. Komolyak a szándékaim ha gondolod írj privit.

2014. jan. 4. 17:05
 23/28 anonim ***** válasza:

Szia

Én is hasonló vagyok csak fiú és egy kicsit idősebb. Tapasztalatlan fiúnak is hagynád örömet okozzanak neked.

Én is kívánom a szexet. Csak komoly kapcsoilat érdekel?

Hol laksz?

2014. jan. 4. 17:17
 24/28 anonim ***** válasza:

kérdező:

a leírás alapján emlékeztetsz valakire, az illető egy eléggé felszínes, buta lány volt, remélem ez segít valamit.

2014. jan. 4. 20:11
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
keress neten manusz prostikat azt kész :)
2014. jan. 4. 21:10
 26/28 anonim ***** válasza:

Az értékeke belül vannak, nem pedig kívül :)

Sokak velem sem ismerkednének, nekem is van gondom...

Ha gondolod írj, szívesen ismerkednék veled :)

2014. jan. 4. 21:13
 27/28 anonim válasza:

Hát őő nem tudom h ez megnyugtatás e vagy sem dee nekem sajnos van olyan ismerősöm aki 150 centis és 100kiló körül mozog a súlya és el lehet képzelni mekkora szépség.... ragyás is meg .. fhuu mind1. na most ha egy ilyen "gyöngyszem" odavan magától (mert odavan...) akkor te se keseredj el. A fiúk is csak arra másznak rá akin látják hogy kapható te nyilván nem ilyen vagy az elmondottak alapján és lehet hogy "keménydiónak" találnak. Persze lehet hogy az önbizalmadon segítene egy kis.. .esetleg sok smink hogy szépnek lásd magad de SOSE mondd hogy csúnya vagy mert ha ápolt vagy és foglalkozol magaddal senki sem csúnya... hidd el! :) De szerintem inkább a pasikkal való viselkedésed a ludas a dologban.Tapasztalatlan vagy ilyen téren? Ha gondolod írj privit.

19L Puszi

2014. jan. 5. 22:37
 28/28 anonim ***** válasza:
Törődj többet a külsőddel. Biztos, hogy csúnya vagy, vagy csak úgy gondolod? Ha igen, hogy tudsz ez ellen tenni? Talán egészségesebben kéne élned? És ne feledd, hogy a smink/haj sokat számít.
2014. jan. 14. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!