Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy nagyon csúnya, lassan 24...

Egy nagyon csúnya, lassan 24 éves szűz lány vagyok. A pasik rám se néznek, senkit se érdeklek. Mit tehetnék hogy nekem is járjon egy kis öröm?

Figyelt kérdés
A pasikat nem érdeklem, de a szexet kívánom. Tippek???
2014. jan. 4. 14:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos a belső kisugárzás, az hogy mennyire vagy mosolygós, kedves, életvidám. És ahogy magadhoz viszonyulsz, úgy fognak mások is hozzád viszonyulni. Ha te sem fogadod el magad, akkor mások sem fognak téged. De egy kis újítás, átalakulás hatalmas önbizalmat adhat. Pl. egy új frizura, egy új ruha, egy feltűnőbb smink, + ugye az ápoltság, igényesség meg alapvető dolgok. Mindenkiből ki lehet hozni az előnyösebb énjét ;) Ha szeretnél, küldhetsz képet és adok tippet.
2014. jan. 4. 14:50
 12/28 anonim ***** válasza:
Érdekelne hogy nézhet ki egy lány, aki nagyon csúnyának tartja magát. Küldesz képet magadról?
2014. jan. 4. 14:53
 13/28 anonim ***** válasza:
Kamu
2014. jan. 4. 14:55
 14/28 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem a tipikus női bajod van... Leggyakoribb tünete a "csúnya vagyok, de nekem szépfiú kell" gondolkodásmód. Ne aggódj, nem szükséges kezelés. A probléma magától megoldódik az idő haladtával. Mikor majd észreveszed, hogy rajtad kívül minden ismerősödnek jegyese/férje van te meg még szűz vagy, ez a betegség elmúlik. És akkor majd észreveszed mennyien akarnak téged...
2014. jan. 4. 14:58
 15/28 anonim válasza:

Az jó kezdet, hogy ide ki írtad....biztosan sokan fognak jelentkezni.

Mellesleg én voltam már relatív csúnya lányokkal (nem a külsőm miatt) ês mindíg nagy élmény volt.....mondjuk úgy lelkesebbek voltak.

2014. jan. 4. 15:11
 16/28 anonim ***** válasza:

Miben nyilvánul meg a csúnyaságod?

Coco Chanel szerint nincs csúnya nő, csak lusta :)

#8: mivel itt a kérdező csak feltett egy tárgyilagos kérdést és nem a pasikat kezdte el szidni, hanem láthatóan megoldást szeretne a problémájára, így az ember segítőkész.

Ha elviszi a kérdést olyan irányba, hogy őőő bármit csinálhat, a csúnya, gonosz pasiknak úgyse fog kelleni soha, ezért aztán nem is csinál semmit, akkor itt is meg fognak jelenni a trollok, ez nem nemspecifikus dolog.

2014. jan. 4. 15:31
 17/28 A kérdező kommentje:
Sajnos egy gyerekkorban szerzett sérülés miatt az egyik szememmel is gondok vannak, csak félig tudom kinyitni. Gondolhatjátok, mennyire zavar :( Pedig járok vele orvoshoz is, de semmi..
2014. jan. 4. 15:34
 18/28 A kérdező kommentje:
Sokan kértetek képet de egyszerűen nem merek küldeni,félek a reakcióktól,tudom gyerekes vagyok :(
2014. jan. 4. 15:35
 19/28 anonim ***** válasza:

Érthető, ha zavar, így nem vagy egyszerű helyzetben. De mindenképpen vonzóvá tudod magad tenni, csak kicsit nehezebb dolgod van, mint az átlagnak.

Ami pozitív, amiben jó vagy, arra erősíts rá. Bármit felül lehet írni!

Volt egy tanárom, konkrétan a fél keze hiányzott. Gondolhatod, ez elég komoly hátrány, eleinte kimondottan kínosan éreztem magam a közelében. De idővel a stílusával, viselkedésével, és azzal, hogy a problémájáról egyszerűen nem vett tudomást, felülírta ezt. És nem csak én látom így, online anonim értékelésen mindenki így nyilatkozott róla.

Szóval ne aggódj. Éld és élvezd az életet, mert ezáltal a külső problémák ellenére vonzóvá fogsz válni!

2014. jan. 4. 15:58
 20/28 anonim ***** válasza:
ne aggódj nem foglak megbántani az se zavarna ha vak lennél, de mos komolyan én meg vékony vagyok és a fogaim nem a legjobbak, nyugodtan küldhetsz...
2014. jan. 4. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!