Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit kell tudonom ha le akarok...

Mit kell tudonom ha le akarok fekudni valakivel?

Figyelt kérdés
nagyon fog fajni?mien pozba erdemes csinalni?
2009. nov. 29. 01:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt és nem véreztem első alkalommal,hanem a harmadszorra.És utána is volt még párszor,de nem mensi mennyiségű vérre gondolj,épp csak pár csepp.Fontos,hogy felizgasson,akkor nem fáj annyira,de ez a fájdalom sem mérhető össze mondjuk a mensi görcsel.Nekem mondom 3.alkalommal vérzett,akkor fájt is,de abszolut kibírható volt,ne félj tőle! A póz pedig szerintem misszionárius vagy oldalt,nekem az a kedvencem.Jah és még egy fontos dolog.Ne engedd magad sürgetni,ne legyen önző a srác legyen hosszú előjáték.
2009. nov. 29. 01:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy elég érett a dologra agyilag, lelkileg, akkor még ne akarj lefeküdni senkivel. Előbb legyél nagyon szerelmes, ismerd meg a másikat, építsd ki a nagyfokú bizalmat és csak utána gondolkozz ezen. Ha nem teljes akaratból csinálod és nem vagy készen rá, akkor nagyon fog fájni, és rossz emlék marad. Ha viszont kész leszel, akkor is fog fájni picit, de sokkal másabb lesz, nem azzal fogsz foglalkozni, hanem hogy milyen jó az, hogy teljesen odaadod magad annak az embernek, akit tiszta szívből szeretsz.
2009. nov. 29. 10:04
 3/8 A kérdező kommentje:
koszonok mindent...:Dsokat segitetettek
2009. nov. 29. 10:24
 4/8 anonim ***** válasza:
ha majd megtörtént a dolog irj vissza ide h mien volt :)
2009. nov. 29. 14:54
 5/8 anonim válasza:
csak szeretni kell tudnod:)
2009. nov. 29. 20:27
 6/8 A kérdező kommentje:

hath vegul nem fekudtem le vele...

nem jott ossze,othon volt az anyukaja...ugy volt h elmegy dee vegul nem..

2009. nov. 30. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem baj, majd legközelebb. Nem verseny, nem kell elsietned.
2009. dec. 1. 17:58
 8/8 A kérdező kommentje:

:D

teenleg nagyon koszi

2009. dec. 3. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!