Szerintetek a katolikus papok valóban önkielégítés nélküli cölibátusban élnek?
Úgy érette az első,hogy ez csak hazugság.
Tuti végeznek önkielégítést ahogy régen a pápának is voltak szeretői.
Csak természetesen nem mondja el senkinek,hogy éljel eljátszadozott magávaal másnap meg megkorbácsolja magát vagy elmond 10 miatyánkat és kész.
Dehogy, ez az egész cölibátus csak a látszat. Ezért is tartom baromságnak az egyházat például, mert ez is a képmutatás egy formája. Rengeteg papnak ugyanúgy van felesége, gyereke. Rengetegen ugyanúgy végeznek önkielégítést, hiszen ez egy ösztönös dolog, mondhatom azt is, hogy kényszer, amivel semmi probléma nincsen. A cölibátusnak is egy a lényege, de azt nem írom le, mert más kategória.
Na mondjuk ide jöhetne ez, hogy "Bort iszik, de vizet prédikál".
Én már fociztam egy pap fiával, és együtt vacsoráztunk a 2 lányával. Honnan tudom ? Mert nagyon jó barátja a pap 1 rokonomnak, akinek elmondta, hogy az a nő, aki odajár hozzá a 3 gyerekkel, az igazából nem rokona, hanem az élettársa. A 3 gyerek meg az övé, de kicsi koruktól úgy vannak nevelve, hogy nem szabad apa mondják a papnak.
A pap Németországban dolgozik, az élettársa Magyarországon lakik a 3 gyerekkel, de gyakran szoktak kimenni "vendégségbe" a paphoz.
Egyik nagybátyám katolikus pap. Gyermekkorában a plébános "szeretője" volt, 35 éves korától a bátyja özvegyével élt, aki a külvilág szemében a házvezetőnője volt.
Egyébként van egy magyar fickónak, egy kiugrott kispapnak egy leleplező könyve erről a témáról, de sajnos sem a szerző, sem a könyv címe nem ugrik be. Talán Gyimesi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!