Egy 20 éves fiúval járok. Szeretné, hogyha megtörténne de én nagyon féllek, de azért szeretném én is ha megtörténne. Hogyan győzem le a félelmemet?
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 21:30
2/11 anonim válasza:
ha tényleg akarni fogod nem fogsz félni tapasztalat
3/11 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok
2014. jan. 1. 21:33
4/11 anonim válasza:
A félelmedet ne akard legyőzni, mert azzal csak magadra erőltetsz valamit, amit NEM AKARSZ. Várj még vele, ha már nem fogsz félni tőle, akkor érett leszel rá lelkileg!
5/11 anonim válasza:
Hahh ez vicces:D nálunk ugyan ez volt a helyzet..ő 20 én 16 ééés jó mondjuk én is féltem de megynugtatlak...addig a pontig amíg be nem teszi...félni is fogsz:DD de aztán meg ahhhw....majd megérted:D és látni fogod h felesleges volt félned:D
6/11 A kérdező kommentje:
huh most egy kicsit megnyugodtam
2014. jan. 1. 22:02
7/11 anonim válasza:
Ebbol latszik hogy lelkileg EGYALTALAN NEM allsz ra keszen!!! Ezt lehet hogy kesobb meg fogod banni.. Sot tobb mint valoszinu.
Nem ertem miert kell ennyire elsietni 16 evesen!
8/11 anonim válasza:
A fiúd 20 éves amiböl gondolom már neki nem az 1.alkalom,komoly kapcsolata volt vagy pedig egy éjszakás kalandok híve volt?
Utolsó: sztem nem bánja meg hogyha szereti és a fiú is viszont érez iránta.
9/11 A kérdező kommentje:
A baratomnak elotem volt egy 4 eves kapcsolata.
2014. jan. 2. 16:44
10/11 anonim válasza:
Akkor nyugi vigyáz majd rád és minden rendben lessz!!!
Ne izgulj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!