Mennyire ciki ha nem mondod meg hogy még szűz vagyok, mielőtt megtörténne?
Sajnos elég kényes egy téma ez, főleg a 20 év felettiek részéről.
Én volt barátnőm nem is sejtette hogy szűz vagyok de mielőtt megtörtént volna picit bepánikoltam és akkor bevallottam neki mi a helyzet, és sajnos otthagyott.
Ez volt velem 19 évesen, és utána így most 23 évesen lett újra barátnőm, de rettegtem neki elmondani a dolgot. Persze a reakcióimból ő is levette hogy valami nem stimmel nálam, akkor mondtam hogy nem akarok erről beszélni, de csak kihúzta belőlem, akkor az ágyba meg is fordultam inkább mert kb a sírás határán voltam mert előre rettegtem attól hogy ennek a párkapcsolatnak is annyi egy olyan dolog végett amiről nem tehetek.
De szerencsére megértő volt, nyugtatott, biztatott és átvette a vezetést, szépen lassan türelmesen bevezetett a dolgokba és végre megtörtént az amire régóta vágytam. Nagy mázli kellett ahhoz hogy egy olyan nőt találjak aki elfogad engem és végre ad esélyt arra hogy boldoggá tehessem, mert sajnos elég pocsék életem volt régen, rossz környezetben laktam és elnyomtak, de így hogy jó helyre kerültem végre érzem azt hogy emberszámba vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!