Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? (szüzesség elvesztése)

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Van egy fiú akivel régebb óta ismerjük egymást és nagyon jó barátok vagyunk/voltunk. Aztán a barátságunk kezdett más felé hajlani. Néha már úgy éreztem mintha együtt lennénk.. Többször is aludtam vele és már olyanok is voltak, hogy kivertem neki vagy leszoptam..Ezt nagyon szégyenlem mert nem ilyen lány vagyok. Aztán kezdődtek a pletykák, hogy leszoptam kivertem neki stb (és ez sajnos igaz is) nyár óta ez megy és méghozzá ez a fiú kezdte el állítólag terjeszteni ami valószínű igaz is mivel honnan szedték volna ezeket. Már kezdtem nem foglalkozni ezekkel és én úgy éreztem kezdem megszeretni és nem akartam elhinni, hogy ő mondogatja az embereknek. Nem olyan rég úgy adódott, hogy együtt aludtunk és akkor lefeküdtem vele (dec.26) Most újra előjöttek a "pletykák", hogy leszoptam és ez nekem nagyon rosszul esik és tudom, hogy megérdemlem mert kb egy k**va vagyok de akkor is nagyon fáj. Bánom, hogy megtettem és pont vele, de már nem tudom visszafordítani az időt. Ma pedig kirakta facebookra, hogy van barátnője tegnap jöttek össze..( ezt a lányt sokan nem bírják mert buta és nagy a szája)nem értem miért egy ilyen lánnyal van. Kicsit így értelmetlen, de nektek mi a véleményetek? Tényleg én is az olyan tizenpár évesek közé tartozom akikre az a szakszó, hogy r**anc vagy k**va? Nyugodtan írjátok le a véleményeteket és estleg, hogy ebben a helyzetben mit tudnék tenni.
2014. jan. 1. 20:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
mint ahogy rólad is ennyit
2014. jan. 2. 14:07
 22/25 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Nem hinném hogy te olyan szentéletű lennél!

2014. jan. 2. 16:35
 23/25 anonim ***** válasza:
nem is vagyok, közel sem, de 15évesen ez akkor is sok, ha 20körül lenne aztmondanám h oké jólvan de azért így más
2014. jan. 2. 16:37
 24/25 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy rólam is ennyit bunkókám? Fogadjunk te az életbe még egy hibát sem követtél el ;)
2014. jan. 3. 14:24
 25/25 anonim ***** válasza:

A r!banc nem itt kezdődik.

Te buta voltál, naív, meggondolatlan.

Egy ilyen embernek (az utóbbiak alapján), a közelébe se mennék, nemhogy a jó barátja legyek.

Meg persze, egy barátom próbált volna zsarolni, hogy szexeljünk, akkora pofont kapott volna, hogy csak na.

És nem, nem akarlak sértegetni, de ennél sokkal okosabbnak és erősebbnek kell lenned, különben mindenki ki fog használni. Jóindulatból mondom, tényleg! A pletykálkodókat meg le kell szarni, megunják idővel, ha látják, hogy téged se érdekel!

2014. jan. 3. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!