Mi a véleményetek erről? (szüzesség elvesztése)
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Van egy fiú akivel régebb óta ismerjük egymást és nagyon jó barátok vagyunk/voltunk. Aztán a barátságunk kezdett más felé hajlani. Néha már úgy éreztem mintha együtt lennénk.. Többször is aludtam vele és már olyanok is voltak, hogy kivertem neki vagy leszoptam..Ezt nagyon szégyenlem mert nem ilyen lány vagyok. Aztán kezdődtek a pletykák, hogy leszoptam kivertem neki stb (és ez sajnos igaz is) nyár óta ez megy és méghozzá ez a fiú kezdte el állítólag terjeszteni ami valószínű igaz is mivel honnan szedték volna ezeket. Már kezdtem nem foglalkozni ezekkel és én úgy éreztem kezdem megszeretni és nem akartam elhinni, hogy ő mondogatja az embereknek. Nem olyan rég úgy adódott, hogy együtt aludtunk és akkor lefeküdtem vele (dec.26) Most újra előjöttek a "pletykák", hogy leszoptam és ez nekem nagyon rosszul esik és tudom, hogy megérdemlem mert kb egy k**va vagyok de akkor is nagyon fáj. Bánom, hogy megtettem és pont vele, de már nem tudom visszafordítani az időt. Ma pedig kirakta facebookra, hogy van barátnője tegnap jöttek össze..( ezt a lányt sokan nem bírják mert buta és nagy a szája)nem értem miért egy ilyen lánnyal van. Kicsit így értelmetlen, de nektek mi a véleményetek? Tényleg én is az olyan tizenpár évesek közé tartozom akikre az a szakszó, hogy r**anc vagy k**va? Nyugodtan írjátok le a véleményeteket és estleg, hogy ebben a helyzetben mit tudnék tenni.2014. jan. 1. 20:38
11/25 anonim válasza:
Kilences! egy kérdés!
Ha veled ez történne leri...coznád magad?
12/25 anonim válasza:
mond meg neki hogy milyen szarul esett ez neked és hogy nem érted hogy lehet egy ilyen srácnak barátja.
13/25 anonim válasza:
12-es, ez annyira felesleges lenne amit írtál, ezzel csak kiröhögné az a tetű gyerek, akire idáig pazarolta ez a kislány a bizalmát.
14/25 anonim válasza:
9es vagyok, hát rbanc nemigazán lennék mert 20éves srác vagyok, és ilyen dologba sose mentem bele és nem is tervezem, vagy rendes párkapcsolat vagy semmi, de néha összejönni egy szexre az nem, kössz
15/25 anonim válasza:
még mindig 9es vagyok, szóval nem az a baj hogy szexelnek hanem hogy csak úgy összejárnak 15évesen. Ha 2 15éves azért szexel mert régóta szeretik egymást együtt vannak akkor jó, én is így voltam vele, és csak kapcsolaton belül szexeltem. De az hogy egy 15éves már ott tart hogy nincs együtt a sráccal de lecummantja mert mértne, hát szégyen szerintem, dehát az ő élete neki kell együttélni vele.
16/25 anonim válasza:
14-es, és azért, mert te nem úgy látod, mindenki más egy nagy rakás izé, mert ez a te véleményed... nos, te ne gyere össze senkivel egy kis szexre, mert neked nem való vagy neked nem okoz örömöt. Mi meg más anyagból vagyunk, mi meg szeretjük ezt a dolgot, de nem akarunk rád kényszeríteni semmit, te csak bátran önmegtartóztass.
17/25 anonim válasza:
Azért mert azt hitte hogy szereti őt a srác! Ő meg naiv volt! Nem azért csinálta mert ezzel el akart dicsekedni!
18/25 anonim válasza:
Nagyon naiv voltál. Most már ne foglalkozz a sráccal, felejtsd el. A dolgok megtörténtek, változtatni úgyse tudsz, csak tartsd meg a sok lépés távolságot.
19/25 anonim válasza:
nem kell önmegtartóztassak, hidd el általában van barátnőm, és a szexuális életem is elég gyakori és jó, de én 20éves vagyok és nem csak úgy szórakozok 15évesen mert mért ne
20/25 A kérdező kommentje:
Én nem szórakozásból vagy azért mert én nagyon akartam azért tettem. Persze két ember kell a szexhez meg már régebb óta könyörgött, hogy szexeljünk de nem hagytam magam. Meg még én voltam a szar ha nem akartam semmit. Nem is értem miért mentem bele... Bánom az egészet! Amúgy meg a fiú 20 éves. Ő a kb 15 évesekre bukik az előző barátnője is annyi akivel kb 1 évig voltak együtt és agyon csalta azt a szerencsétlen szerelmes lányt..Ennyit erről a "fiúról"
2014. jan. 2. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!