Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése duci?

Szüzesség elvesztése duci?

Figyelt kérdés
lányvagyok, kicsit husi és van barátom akivel tervezgetjük az elő alkalmat ö is mondta meg én is h jo lenne ha egy kicsit fogynék és most ott vagyunk hogy mmeglesz az elő alkalom de félek elötte levenni a ruháimat

2013. dec. 24. 21:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

Ha tényleg szeret, akkor nem kér ilyet. Főleg nem úgy, hogy szeretnék szeretkezni veled, lefogynál x kilót?

Ez kicsit furcsa...

2013. dec. 24. 21:01
 2/15 anonim ***** válasza:
ha már feltételhez köti "ezt" pláne ilyenhez akkor ott baj van (nála)!
2013. dec. 24. 21:02
 3/15 anonim válasza:

Szerintem ne félj elotte levetkozni:) Veled van és szeret teged! (gondolom ezért tervezitek):)

Esetleg lehetne gyertyafényben, romantikusan. Nincs sötétség, de mégsem olyan kivehetőek a vonalak:)

2013. dec. 24. 21:03
 4/15 anonim ***** válasza:
azt külön kérheti hogy fogyjál egy picit de azt se rögtön ha viszont a szexhez köti akkor sose szeretett meg nem is fog + te se várjál tőle sok mindent :)
2013. dec. 24. 21:13
 5/15 A kérdező kommentje:
roszul fogalmaztam ugy értem hogy ugye beszéltünk erröl h fogyhatnék és most szóba jött hogy lefekszük és ezért félek mivel nem tudom hogy igy is akarná
2013. dec. 24. 22:26
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ugy hangzik, mint egy zsarolas. Lehet, hogy csak az egeszsegedet tartja szem elott. Ha igy van, az inkabb tanuskodik a szereteterol, mint annak hianyarol, es ha mar a szexre is keszsegesen bolintott, ketlem, hogy esztetekailag zavarna a sulyod.
2013. dec. 24. 23:28
 7/15 anonim ***** válasza:

O.O

Szerinted tetszesz egy olyan fiúnak, aki ilyenre kér? Ha le akarsz fogyni akkor magad miatt tedd, ne egy s*g*fejért.

2013. dec. 25. 17:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Keress meg;)
2013. dec. 26. 12:06
 9/15 anonim ***** válasza:
Attól még nem s***fej, hogy megemlítette, hogy leadhatnál pár kilót, főleg, hogy így is dugna veled.
2014. jan. 2. 20:42
 10/15 anonim válasza:
Hajtsd el a p*csába az ilyet...Sose mondanék egy nőnek olyat hogy jó lenne ha fogynál egy picit. Elég nagy gondok vannak ott ha félsz előtte levetkőzni! Az lenne a természetes, ha folyamatosan azt éreztetné veled hogy mennyire tetszel neki ÍGY IS! és hogy mennyire szeret téged.
2014. jan. 2. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!