Tényleg elképesztően fájdalmas egy lánynak az első?
31/48 A kérdező kommentje:
11:31
Nem unod még hogy dobálgatod rám a rosszabnál rosszabb jelzőket?? Nem kötelező ide üzenni, menj, oltogass mást.
32/48 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Nagyon ostobán viselkedtem veled. Az én hibám. Ne érts félre: nagyon szeretem azt a srácot! Nem hiába járunk 8 hónapja, még a szüleink is tök jóban vannak. És ezt az egész szeretkezést is csak azért hozta fel mert ezt mondta: "Figyi, nincs kedved szeretkezni? A szex jó buli, szívesen kipróbálnád? Amúgy valszeg az első nem lesz kellemes, drágám." Azt mondta hogy kedveskedni szeretne nekem és hogy vigyázni fog rám akkor is. Annyira szeretem őt, olyan rendes srác! :,( De azt is mondta hogy ha kell vár még vele, hisz neki nem a testem kell hanem én. És hiszek neki, a 8 hónap alatt bizonyított nekem. Egyre jobban hiszek benne hogy LE KELL GYŐZNÖM a félelmet! ÉS MOST MÁR BELÁTOM, NEKED VOLT IGAZAD: HA IGAZÁN SZERETEM AKKOR KIBÍROM AZT A KIS FÁJDALMAT! Egyébként ezen minden lány túlesik egyszer, mégse halnak bele! Nagy válaszfal elött állok: ha holnap azt mondom igen, akkor meg lesz az első nemi aktusom. Ha nem, akkor semmi sem lesz, de szerintem nagyon fájna neki, kudarc élménye lenne. De nem szeretnék neki kudarcot okozni, mert szeretem őt! Nagy döntés elött állok...
Szerintem feküdj le vele.. Belátod majd, hogy megérte az a kis fájdalom
2009. nov. 29. 14:28
34/48 A kérdező kommentje:
A lelkem egy része ezt mondja: "Csaj, ne legyél buta, s ne vond meg magadtól ezt a bulit! Utána milyen jó lesz! Csak az első nehéz, mint minden kezdet, de utána maga lesz a mennyország! A tiéd lesz az, akit szeretsz! Használd ki az alkalmat!"
Hülye is és a kérdés is tuti kamu.ekkora barom nincs a világon
2009. nov. 29. 15:11
36/48 A kérdező kommentje:
Ez most fájt! :( Eggyértelmű, hogy szeretkeznem kell vele, ugye? Hülyeség ennyit hezitálni ezen.
Mi az, hogy kell? Nem szeretnéd? Akkor nem kell! Pusztán azt próbáljuk ecsetelni Neked, hogy egy lehetőségen hezitálsz (igen valakinek fáj, valakinek nem - nem tudhatod, hogy ha szereted a barátod, elengeded magad és élvezed az egészet, nem úgy történik-e meg, hogy észre se veszed; viszont ilyen rágörcsölésnél semmi pozitív kilátásra nincs esély), teljesen feleslegesen. Engedd el magad, szeresd a barátod, beszéljétek meg a körülményeket és élvezd a szexet! Ennyi!
Nem arról van szó, hogy egy ló fog megtoszni, hanem hogy a már 8 hónapja Rád váró, és úgy tűnik, Téged igencsak szerető barátod akar Neked (és persze magának is:D) valami szépet nyújtani. P.csának jártatom a szám: a szex jó dolog, de nem kötelező. Ha nem akarod, ne tedd meg - csak nehogy évek múlva csapj a homlokodra!
2009. nov. 29. 16:19
38/48 A kérdező kommentje:
Nem. Nem félek. KIVÁNOM ŐT! :) Már alig várom hogy egy péniszt a számba vegyek, megízlelném a spermát és kefélnék egy jót! Most már én szeretném a dolgot, legalább annyira mint ő! :D A fenébe is, erre vártam amióta SZERETEM ŐT, ugyan mitől féljek?? :) Fájdalmas lesz? Na és? :D Egy igazi nő kibírja, én is az akarok lenni, nem mellesleg égek a vágytól! Holnap tuti jó lesz! :) Nektek van biztos igazatok, a szex biztos nagyon kellemes, remélem nekem is az lesz! :) Majd meg fogom írni, milyen volt, de remélem hogy jó lesz! :)
39/48 A kérdező kommentje:
Most beszéltem vele E-maillon: nagyon boldog és benne van! :D Holnap suli után hozzájuk megyek, ott is alszok. Bár nem az alvásért megyek hozzá... :)
Majd azért írd már le, hogy neked mennyire volt fájdalmas, ha már túl vagy rajta...Please!!!
2009. nov. 30. 17:05
Kapcsolódó kérdések: