Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tényleg elképesztően fájdalmas...

Tényleg elképesztően fájdalmas egy lánynak az első?

Figyelt kérdés
Őszinte véleményeket és történeteket várok! Köszönöm!
2009. nov. 28. 17:40
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

ne legyél hülye. ne legyél hisztis. volt már előtte bármilyen szexuális élményed?

ha igen akkor alaposan készüljetek fel előtte. Ujjazás, kézimunka, egy kis orál... ha eléggé beindultok jó lesz... és utána nagyon.. erre lelkileg kell megérni.

2009. nov. 28. 21:43
 22/48 A kérdező kommentje:
Ma fontos dolgot tanúltam meg: SOHA ne menj férfi közelébe, inkább meghalok egyedűl és szüzen. Ennyi. :P Hétfőn meg dobom azt az állatot, aki rám akart vetemedni. Erősebb vagyok, mint ez az ösztön, kiírtom magamból! Ja és jöhetnek azok a kommentek hogy "ez nincs ez így jól" meg hogy "kihagyod az élet legjobb dolgait"... Áhhhh, hagyjuk. Uralkodok az érzéseimen és ez nagyobb hatalomra ad okot, én győztem!
2009. nov. 28. 22:50
 23/48 A kérdező kommentje:

"Engedd el magad! Meglátod hogy jó lesz! :)" "A szex jó dolog! Egy kis fájdalom miatt ne mondj le róla!"

Kötve hiszem, hogy az lenne! Az egész szerelem és szex azért van hogy fennmaradjon az emberi faly, ez nem több, mint az evolúció borzalmas mellékterméke. Ki kell írtani magunkból.

2009. nov. 28. 23:02
 24/48 anonim ***** válasza:
kamu vagy...
2009. nov. 28. 23:20
 25/48 anonim ***** válasza:
Te nem szereted a barátodat. Majd térj(ünk) vissza a kérdésre, ha olyan barátod/Párod lesz, akit tényleg szeretsz, testileg-lelkileg.
2009. nov. 28. 23:52
 26/48 anonim ***** válasza:
Baszni jóóóóóó !!!!!!!!
2009. nov. 29. 02:11
 27/48 anonim válasza:
A jó dolgokért szenvedni kell, hidd el mindenki parázik az elsőnél (MERT AZ AZ ELSŐ) De ha már megteszed akkor a szerelmeddel tedd és ne egy idiótával aki utánna szarik rád. Sok sikert, és kicsit rugj be attól oldottab a hangulat!
2009. nov. 29. 08:00
 28/48 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek! Igaz, ami igaz tényleg félek, de nagyon. És nem tudom hogy megéri e ez az egész eggyáltalán?? Hétfőn szakítok vele. Túl sokat kér tőlem, ez nekem sok. :(
2009. nov. 29. 08:03
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező, de TE HÜLYE VAGY...

Egy apró fájdalom miatt, elvonulsz apácának?!

És engem (is) neveztél both headnek?

17 évesen eldöntöd, hogy 8 hónap járás után kidobod azt a fiút aki számított rád, bízott benned, mert megijedsz, hogy esetleg picikét fájni fog?!

Idiotizmusod határtalan...

Jobb is lesz, ha valóban elkerülöd a fiúkat...

Sajnálom a barátodat, hogy egy ilyen gátlásos idétlen kis fruskát talált magának...

2009. nov. 29. 11:31
 30/48 anonim ***** válasza:
egyetértek
2009. nov. 29. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!