Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tényleg elképesztően fájdalmas...

Tényleg elképesztően fájdalmas egy lánynak az első?

Figyelt kérdés
Őszinte véleményeket és történeteket várok! Köszönöm!
2009. nov. 28. 17:40
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, szerintem ez elég gyerekes gondolkodás. Nem mondom, hogy nem fog fájni, lehet, hogy fog. De a szex nagyon jó dolog, és egy kis fájdalom miatt nem kéne lemondanod róla. Persze csak megfelelő pasival (lehetőleg azzal, akibe szerelmes vagy). Ha megtörténik, lazíts, és ha megbízol a fiúban, nem görcsölsz, és figyelni fog rád, szerintem minden rendben lesz.
2009. nov. 28. 18:11
 12/48 A kérdező kommentje:

18:11

Most is szerelmes vagyok, egy velem egykorú kedves fiúba! Már 8 hónapja járunk, egy suliba járunk már sokszor randiztunk és meglátogatta már a szüleim és én is az övéit! Nagyon rendes, remek srác! :) Tegnap ezzel állt elő hogy ha készen állok szeretkezne velem, még nem csinálta. Na és ez a kérés betett nekem most! :(

2009. nov. 28. 18:17
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érzed azt, hogy készen állsz rá, akkor biztos fájna, és nem lenne túl jó élmény. Én azt hiszem majd eljön az idő, amikor már nagyon szeretnéd, és akkor nem fogsz azon aggódni, hogy fáj-e vagy sem :)
2009. nov. 28. 18:23
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, gondolkodj elrajta, hogy készen állsz-e a sexre, ha nem akkor mondd meg neki, ha szeret biztos nem fogja zavarni, remélem hogy szeret:) És ha majd úgy gondolod készen vagy a sexre, és eltudsz lazulni, akkor majd mondd neki:) vagy jelezd neki:)
2009. nov. 28. 18:30
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
ja és előző kommentemhez hozzá fűzve, az olyan csajok véleményére, és tapasztalatára, aki 13 évesen veszíti el, csak azért mert a pasija akarja, arra ne adj, ők nagyrészt nem felkészültek.
2009. nov. 28. 18:32
 16/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket, nagyszerűek vagytok! :)
2009. nov. 28. 19:00
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyáltalán nem fájt... De nyugi, nem halsz bele! Minden nő kibírja ;)

Sok boldogságot, és ne parázz!:)

2009. nov. 28. 19:16
 18/48 anonim válasza:
100%
Elég gyerekes gondolkodás, de mindenki túlesik ezen. nekem egyáltalán nem fájt, mert a pasim nagyon gyengéd volt és nagyon odafigyelt rám. Ne aggódj annyit, lehet neked fájni fog kicsit, de az is lehet, hogy egyáltalán nem. Nekem vérzett utána,1-2 cseppet és annyi. A pasid nagyon figyeljen rád, de ő is csak úgy tud, ha jelzed vagy mondod neki, hogy mi jó neked és mi kevésbé, mert ő sem gondolatolvasó. Ha fel vagy már készülve csak figyeljen oda rád és minden rendben lesz. Ne stresszelj annyit, csak engedd el magad és meglátod jó lesz. :)
2009. nov. 28. 19:24
 19/48 anonim válasza:
45%

ekkora lúzert:/ pfff...

am én fiú vok de a barátmnek akivel eggyütt vesztettük el qrvára fájt láttam rajta h tényleg nagyon de utólag mikor bezsélgetünk erről vagy eszünkbe jut mindig elmosolyodunk és arra gondolunk h milyen hihetetlenül jó is volt és nem bánta meg ő se

kibírod..ha szereted a pasid akkor kibírod..

2009. nov. 28. 21:05
 20/48 A kérdező kommentje:
Aha... Jól pinán kúrtad és fájt neki, persze hogy nem bántad meg. Remek, hogy ő se bánta meg, biztos olyan dologban vólt része ami marha jó, csak kéne hozzá némi lelki és fizikai erő is, mindamellett bizalom. Ami nekem nincs. :(
2009. nov. 28. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!