Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem kívánom a szexet?...

Miért nem kívánom a szexet? Normális ez? 18/L

Figyelt kérdés
Soha nem volt barátom,de valahogy egyenlőre nem is tudom magam rávenni,hogy legyen. A testiség teljesen idegen tőlem,tudom hogy nagyon gáz,de még azt se nagyon tudom elképzelni,hogy valaha is csókolózzak majd. Egyszerűen rosszul vagyok,ha szexről vagy hasonló dolgokról van szó (és nem büszkeségből,vagy prűdségből!). Mennyire normális ez ebben a korban? Volt valakinek hasonló érzése?

2013. dec. 31. 05:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, és légyszives még csak véletlenül se figyelj azokra, akik pszichológushoz akarnak küldeni emiatt. Egyszerűen így jött ki, nincs még rá igényed, de gondolom nem látsz a jövőbe, tehát ez akármikor megváltozhat. Eljön majd valaki, akivel akarod, vagy az is lehet hogy egyszerűen megjön majd hozzá a kedved és adódik majd az alkalom. 18 évesen ezen te még ne görcsölj. Én az első szexuális élményemet 20 évesen életem át, az előtt semmi nem volt.

Ez teljesen normális.

2014. jan. 1. 21:11
 12/12 anonim ***** válasza:
50%

Amig nem masztiztam, en is hasonloan voltam, aztan elkezdett zavarni a dolog, mert 17 voltam mar es szerintem nem normalis ilyen korban az, hogy nem kivanod a szexet. Kb. 2 het alatt sikerult elernem az orgazmust., onnantol kezdve rendszeresen maszturbaltam. A szexre is vagytam, de nem mindenaron. Vegul ugy adodott, hogy 23 evesen vesztettem el a szuzessegem, de en parkapcsolatra 15 eves korom oza vagytam, de tudtam, hogy ehhez a szexualitas is hozzatartozik, igy tettem a dolog ellen. A masik, hogy nekem a noveremet megeroszakoltak, igy emiatt volt bennem egyfajta "ellenszenv" a ferfiak es szex irant, amit le kellett gyoznom.

Szoval szerintem nem normalis, de ha nem masztizol, akkor lehet, hogy csak annyi a gond.

2014. jan. 2. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!