Szűz vagyok, na és?!
Amikor egy buliban vagyunk és szóbajön a szerelem, pasi, szex téma, akkor én az igazat mondom , hogynem volt még barátom és szűz vagyok + nem csókolóztam még. Akkor mindenki hüledezik és páran még le is néznek, úgy érzem. De én úgy gondolom, hogy hülyeség lenne kitalációkat mondanom. És nem éreztem szükségét pasinak csak azér , hogy felvágjak vele..
Miért annyira nagy cucc ez?
L/16
mert az emberek többsége idióta és inkább beilleszkedik a hülye elvárások közegébe, minthogy önmaga legyen.
ebből következik hogy a legtöbb 16 éves dicsekszik azzal, ami inkább szégyen. ettől érzik magukat nagylánynak, de majd pár év múlva ha véeltlenül értelmesebb fiút akarnak maguk mellé, egyik se fog szóbaállni velük. ekkor jön a másik féle hazudozás.
az ember ilyen, a könnyebb utat választja, hazudni könnyebb, beilleszkedni könnyebb.
bár szerintem értelmes ember buliba sem jár és nem beszélget ilyenekről idegenekkel.
"Hát most akkor én is csodabogár vagyok, mert fiú létemre, nem akarom bármilyen jöttmenttel elveszíteni a szüzességem, hanem csak 2-3 év múlva?
15/F"
nem, te fiú vagy, téged enm akarnak naponta 5-10en felszedni, hogy szerelmesek beléd.
a fúk 1/3a amúgy is intelligensebb a nőknél, egy nőnek ilyennek rájönni ilyen korán tényleg süti jár, egy fiúnak nem. de még csak 16, az a kérdés, hogy a kritikus 17 után mi lesz. ismertem pár lányt, aki 16 évesen még büszke volt arra, hogy szerencsétlen, de később már változott a helyzet.
"A mi korosztályunk ha megnézzük miből áll?
-drogosok
-cigisek
-bulizók
-és páwák. "
az összes korosztály ebből áll, esetleg kockák is még. de hidd el a mai felnőttek sem azért tűnnek értelmesebbnek mert rájöttek hogy nem jó ilyeneket cisnálni, hanem mert belenevelték őket, és en mtudnak megváltozni, ezért inkűább büszkék arrra, amit belül szégyellnek/megváltoztatnának. majd 10-20 év múlva meg fordítva lesz, az elsz a szégyen ha valaki 12 évesen szűz volt.
"Kedves kérdező , és utolsó válaszoló ! Jó látni , hogy a mai 15-16 évesek között is akadnak még normális gondolkodású gyerekek ! Most egy picit megnyugodtam :)"
nem, ma már nem ez a normális, ez a kivételes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!