Szűz vagyok, na és?!
Amikor egy buliban vagyunk és szóbajön a szerelem, pasi, szex téma, akkor én az igazat mondom , hogynem volt még barátom és szűz vagyok + nem csókolóztam még. Akkor mindenki hüledezik és páran még le is néznek, úgy érzem. De én úgy gondolom, hogy hülyeség lenne kitalációkat mondanom. És nem éreztem szükségét pasinak csak azér , hogy felvágjak vele..
Miért annyira nagy cucc ez?
L/16
Pedig igazából az a lenézés felnézés!
20f
Hát most akkor én is csodabogár vagyok, mert fiú létemre, nem akarom bármilyen jöttmenttel elveszíteni a szüzességem, hanem csak 2-3 év múlva?
15/F
Miért miben más?
Egyébként én is gratulálok neked kedves kérdező.
A mi korosztályunk ha megnézzük miből áll?
-drogosok
-cigisek
-bulizók
-és páwák.
Ezeknél az a normális, ha péntek este hazateleportálsz, minden hétvégén hót részeg vagy.
Aztn van az a kicsi réteg, amilyen vagyok én is, aki gondol a jövőjére.
15 éves létemre, tudom, hogy ki kell járnom, a sulit, hogy jó autószerelő legyek, utánna pedig kőkeményen dolgozni és küzdeni. Ellenben a mai fiatalok többsége, főleg az osztálytársaim azt se tudják, hogy a következő félévet, hogyan fogják végigcsinálni. Tiszta szánalom a tini korosztály.
Kedves kérdező , és utolsó válaszoló ! Jó látni , hogy a mai 15-16 évesek között is akadnak még normális gondolkodású gyerekek ! Most egy picit megnyugodtam :)
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!