Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok, na és?!

Szűz vagyok, na és?!

Figyelt kérdés

Amikor egy buliban vagyunk és szóbajön a szerelem, pasi, szex téma, akkor én az igazat mondom , hogynem volt még barátom és szűz vagyok + nem csókolóztam még. Akkor mindenki hüledezik és páran még le is néznek, úgy érzem. De én úgy gondolom, hogy hülyeség lenne kitalációkat mondanom. És nem éreztem szükségét pasinak csak azér , hogy felvágjak vele..

Miért annyira nagy cucc ez?

L/16

2013. dec. 30. 22:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Vadidegenekkel meg minek erről beszélgetni akkor?
2013. dec. 30. 22:30
 12/22 anonim ***** válasza:

Pedig igazából az a lenézés felnézés!

20f

2013. dec. 30. 22:34
 13/22 anonim ***** válasza:
2013. dec. 30. 22:42
 14/22 A kérdező kommentje:
Hú de imádomeezt a sütit *-* ;)
2013. dec. 30. 22:44
 15/22 anonim válasza:
"Give that man a cookie" ahogy Obama mondaná ;) szerintem egyaltalan nem gaz vagy ciki, en 17 evesen smaroltam eloszor, es ugyanazzal a lannyal vesztettem el a szuzessegem, szinten 17 evesen. A te gondolkodasmododbol tobbet kene osztani nem csak az orszagban, de a vilagban! :)) grat a szuleidnek hogy ilyen lanyt neveltek fel!:))
2013. dec. 30. 23:48
 16/22 anonim válasza:

Hát most akkor én is csodabogár vagyok, mert fiú létemre, nem akarom bármilyen jöttmenttel elveszíteni a szüzességem, hanem csak 2-3 év múlva?

15/F

2013. dec. 31. 01:21
 17/22 anonim ***** válasza:
Az más, te fiú vagy. Úgy nem nagy kunszt. :)
2013. dec. 31. 01:34
 18/22 anonim válasza:
100%

Miért miben más?

Egyébként én is gratulálok neked kedves kérdező.

A mi korosztályunk ha megnézzük miből áll?

-drogosok

-cigisek

-bulizók

-és páwák.

Ezeknél az a normális, ha péntek este hazateleportálsz, minden hétvégén hót részeg vagy.

Aztn van az a kicsi réteg, amilyen vagyok én is, aki gondol a jövőjére.

15 éves létemre, tudom, hogy ki kell járnom, a sulit, hogy jó autószerelő legyek, utánna pedig kőkeményen dolgozni és küzdeni. Ellenben a mai fiatalok többsége, főleg az osztálytársaim azt se tudják, hogy a következő félévet, hogyan fogják végigcsinálni. Tiszta szánalom a tini korosztály.

2013. dec. 31. 01:49
 19/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező , és utolsó válaszoló ! Jó látni , hogy a mai 15-16 évesek között is akadnak még normális gondolkodású gyerekek ! Most egy picit megnyugodtam :)

20f

2013. dec. 31. 10:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Sajnos egyre kevesebb az ilyen értelmes lány, aki az igazira vár, és nem sieti el a szexet! Ezért hüledeznek.
2013. dec. 31. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!