Berugtam. Reggel 1 fiu mellett ébredtem meztelenül. Azt mondta lefeküdtünk. Én erre nememléxem. Honnan tudhatom h szűz vagyok-e még. És egyátalán lehetséges h majdnem mindenre emléxem csak a szexre nem? Lehet 1átalán nem emlékezni erre?
Figyelt kérdés
14 vagyok. Hétvégén egy buliban voltam ahol a barátaim ittak és én sem akartam kilógni a sorból. Sajnos rossz vége lett reggel egy fiu mellett ébredtem meztelenül. A gond az, h ő azt mondta lefeküdtünk. Én elég sok dologra emléxem az estéből, de erre nem! Azt szeretném tudni, h honnan tudhatom, h szűz vagyok-e még, mert nagyon zavar ez a "tudatlanság". És egyátalán lehetséges, h majdnem mindenre emléxem csak a szexre nem? Lehetséges 1átalán nem emlékezni erre?2008. júl. 14. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!