Berugtam. Reggel 1 fiu mellett ébredtem meztelenül. Azt mondta lefeküdtünk. Én erre nememléxem. Honnan tudhatom h szűz vagyok-e még. És egyátalán lehetséges h majdnem mindenre emléxem csak a szexre nem? Lehet 1átalán nem emlékezni erre?
Jaj! Félreértitek :-) Én emléxem elég sok dologra. Sőt. Majdnem mindenre. Csak az a kis részlet maradt ki amit ő mondott! :S
Am tudom, h hülye kis picsa vok, de ezt így nem volt durva kijelenteni?:S Átkozom magam így is eleget ez miatt...
Lehet hogy a tudatalattid nem is akar emlékezni a dologra.
Akik meg a fiút szídják, gondoljanak arra is, a szexhez két ember kell. Hiába volt full részeg, talán gondolkodott volna előbb a kis picsa. Így szoktak indulni a nagy karrierek...
Visszatérve a témára, a gyerek lehet kamuzik, ő csak szerette volna hogy a maci bemenjen a málnásba!:D
jah, csak ismétlés a tudás anyja....
hol vannak ilyenkor a szülők? alapból milyen szülő az már aki a 14 éves lányát elengedi úgy egy buliba, hogy ott is aludjon meg ilyenek.... az ilyenekből lesznek a hülye narkós picsák akik 14-16 évesen már anyák.
Szerintem sem kéne minden egyes válaszban lecseszni..Midnenki követ el hibát, az meg a másik, hogy nem feltétlenül szülőktől függ.Van jópár olyan ismerősöm, akik teljesen normálisak, odafigyelnek a gyerekükre,intelligens család.Mégis a 13éves kislány a város kurvája,és elég szép dolgai vannak...élményfürdő öltözőjében fogadta a kuncsaftjait, akit leszopott.13 éves!!Anyja, apja tisztességes, viszonylag jómódúak, és foglalkoztak rendesen a gyerekkel.Anyuja,és a nővére is tanár.A kiscsaj mégis egy kattant liba...
Ja, és attól, hogy 14-15évesen olyan "buliba" mennek, ahol ott is alszanak, kb már teljesen "normális" manapság.És én se tiltanám a gyerekemet ilyentől, hogyha biztosra tudná, hogy kikkel van, milyen helyen, és megbíznék bennük.Engem is elengedtek szüleim 15éves koromtól ilyen "bulikba", mert ismerték a barátaimat, és tudták, hogy megbízhatóak vagyunk, nem csinálunk hülyeséget.Hozzáteszem, hogy én voltam a legfiatalabb , többiek akkor 17-18 évesek voltak, még mindig ugyanezzel a társasággal járunk el szórakozni.18éves vagyok most.
Szerintem a csajszi ezerszer megbánta, és kétlem h többször csinálna ilyet.Vagy ha mégis, várj vele 20éves korodig, ott már nem fog annyira zavarni.:D
egyébként tényleg menj el nőgyógyászhoz, szülői engedély nem kell, először vizsgáljon meg, és ha tényleg történt vmi az éjjel, nem csak kamu, felír 72órás tabit.Jobb, mint 1 abortusz, hidd el!Ne várj vele. Remélem nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!