Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Berugtam. Reggel 1 fiu mellett...

Berugtam. Reggel 1 fiu mellett ébredtem meztelenül. Azt mondta lefeküdtünk. Én erre nememléxem. Honnan tudhatom h szűz vagyok-e még. És egyátalán lehetséges h majdnem mindenre emléxem csak a szexre nem? Lehet 1átalán nem emlékezni erre?

Figyelt kérdés
14 vagyok. Hétvégén egy buliban voltam ahol a barátaim ittak és én sem akartam kilógni a sorból. Sajnos rossz vége lett reggel egy fiu mellett ébredtem meztelenül. A gond az, h ő azt mondta lefeküdtünk. Én elég sok dologra emléxem az estéből, de erre nem! Azt szeretném tudni, h honnan tudhatom, h szűz vagyok-e még, mert nagyon zavar ez a "tudatlanság". És egyátalán lehetséges, h majdnem mindenre emléxem csak a szexre nem? Lehetséges 1átalán nem emlékezni erre?
2008. júl. 14. 23:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%
14 évesen leiszod magad annyira h arra se emlékszel h lefeküdtél e egy fiúval? már megbocsáss de sztem feküdj vissza a kiságyadba és szégyel magad de jó erősen. vagy menj el a fiúhoz és csináld meg tényleg azt.nem érdekel ha lepontoztok, de ez az igazság!!!14 évesen, te normális vagy?
2008. júl. 15. 08:39
 12/31 A kérdező kommentje:

Jaj! Félreértitek :-) Én emléxem elég sok dologra. Sőt. Majdnem mindenre. Csak az a kis részlet maradt ki amit ő mondott! :S

Am tudom, h hülye kis picsa vok, de ezt így nem volt durva kijelenteni?:S Átkozom magam így is eleget ez miatt...

2008. júl. 15. 09:30
 13/31 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell kioktatni mostmár, nyilván ő is megbánta. Mindenki volt fiatal, tudatlan is. Szerintem tanultál ebből, hogy legközelebb ne veszitsd el a kontrollt. A lényeg: attól, hogy csak erre a kisrészletre nem emlékszel, még nyugodtan megtörténhetett. Én is számtalanul voltam már úgy részeg, hogy szinte mindenre emlékeztem az estéből, aztán a haverok mondták, hogy még ez és ez is történt, én meg csak néztem, hogy "tényleg??" Szerintem menj el nőgyógyászhoz, még akkor is ha lehet, hogy csak szivatnak, és nem történt semmmi. Gondolj bele, mi van, ha tényleg történt valami! Ne halogasd a nőgyógyászt, ha már tényleg nem vagy szűz 72 órás tablettát fog neked felirni, hogy ne ess teherbe. Úgyhogy indulj orvoshoz, minél előbb: )
2008. júl. 15. 09:39
 14/31 anonim válasza:
65%

Lehet hogy a tudatalattid nem is akar emlékezni a dologra.

Akik meg a fiút szídják, gondoljanak arra is, a szexhez két ember kell. Hiába volt full részeg, talán gondolkodott volna előbb a kis picsa. Így szoktak indulni a nagy karrierek...

Visszatérve a témára, a gyerek lehet kamuzik, ő csak szerette volna hogy a maci bemenjen a málnásba!:D

2008. júl. 15. 10:51
 15/31 A kérdező kommentje:
Lécci aki kb annyit tud írni, h "hülye kis picsa" az inkább ne kommenteljen. MEGBÁNTAM MÁR NAGYON, NEM KELL A FEJEMHEZ VÁGNI 10 PERCENKÉNT, H HÜLYE VOLTAM. TUDOM ÉN IS!!
2008. júl. 15. 10:55
 16/31 anonim válasza:
57%

jah, csak ismétlés a tudás anyja....

hol vannak ilyenkor a szülők? alapból milyen szülő az már aki a 14 éves lányát elengedi úgy egy buliba, hogy ott is aludjon meg ilyenek.... az ilyenekből lesznek a hülye narkós picsák akik 14-16 évesen már anyák.

2008. júl. 15. 11:17
 17/31 anonim ***** válasza:
76%
Mert ti tökéletesek vagytok,sosem hibáztatok.Mindenki követ el hibát ki ilyet ki olyat!Nem mondom hogy nem volt felelötlen és nem volt hülyeség de mostmár mind1,menj el nögyogyászhoz vagy a tiniambulanciára ,mondd el mi történt nem fognak lenézni vagy beszolni gyakran találkoznak ilyennel meg fognak vizsgálni ha van vmi felirnaki 72órás fogamzásgátló tabit.Kiváltod beveszed és akkor nem lehet baj,de muszály lépned ne félj mert ebböl csak nagyobb baj lehet!
2008. júl. 15. 11:32
 18/31 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem sem kéne minden egyes válaszban lecseszni..Midnenki követ el hibát, az meg a másik, hogy nem feltétlenül szülőktől függ.Van jópár olyan ismerősöm, akik teljesen normálisak, odafigyelnek a gyerekükre,intelligens család.Mégis a 13éves kislány a város kurvája,és elég szép dolgai vannak...élményfürdő öltözőjében fogadta a kuncsaftjait, akit leszopott.13 éves!!Anyja, apja tisztességes, viszonylag jómódúak, és foglalkoztak rendesen a gyerekkel.Anyuja,és a nővére is tanár.A kiscsaj mégis egy kattant liba...

Ja, és attól, hogy 14-15évesen olyan "buliba" mennek, ahol ott is alszanak, kb már teljesen "normális" manapság.És én se tiltanám a gyerekemet ilyentől, hogyha biztosra tudná, hogy kikkel van, milyen helyen, és megbíznék bennük.Engem is elengedtek szüleim 15éves koromtól ilyen "bulikba", mert ismerték a barátaimat, és tudták, hogy megbízhatóak vagyunk, nem csinálunk hülyeséget.Hozzáteszem, hogy én voltam a legfiatalabb , többiek akkor 17-18 évesek voltak, még mindig ugyanezzel a társasággal járunk el szórakozni.18éves vagyok most.

Szerintem a csajszi ezerszer megbánta, és kétlem h többször csinálna ilyet.Vagy ha mégis, várj vele 20éves korodig, ott már nem fog annyira zavarni.:D

egyébként tényleg menj el nőgyógyászhoz, szülői engedély nem kell, először vizsgáljon meg, és ha tényleg történt vmi az éjjel, nem csak kamu, felír 72órás tabit.Jobb, mint 1 abortusz, hidd el!Ne várj vele. Remélem nem lesz semmi gond.

2008. júl. 15. 12:18
 19/31 anonim válasza:
98%
Szia! Figyelj! Reggel mikor felkeltél nem fájt a puncid? Nem volt furcsa érzés ülni? Szerintem éreznéd, ha nem lennél szűz, de biztosat csak az orvos tud mondani. Angliában azt csinálják, hogy a lányok poharába valamilyen drogot raknak a diszkóban, utána elájulnak és így megerőszakolják őket. Ilyen is van sajnos. Biztos tanultál az esetből. Vigyázz magadra! Szia.
2008. júl. 15. 13:28
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ki akarnám nyomozni nőgyógyászati vizsgálat nélkül akkor azzal kezdtem volna hogy mi volt rajtad ébredéskor, bugyi, melltartó vagy teljesen csupasz voltál? Ha igen akkor megnéztem volna hogy magamon vagy a lepedőn vannak e spermafoltok, vagy óvszer az ágy mellett stb, mert ezekre majdnem biztos h nem figyeltetek a tivornyázás közben. Ja és legközelebb tudd hol a határ! Nincs undorítóbb egy részeg picsánál, van egy barátnőm aki beült egy diszkó klotyójára, magárazárta és 2 órán át figyelte h hány csaj meg be okádni, volt hogy 5 percenként váltotta egymást 2 pár, ez már abszurd...
2008. júl. 15. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!