Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Berugtam. Reggel 1 fiu mellett...

Berugtam. Reggel 1 fiu mellett ébredtem meztelenül. Azt mondta lefeküdtünk. Én erre nememléxem. Honnan tudhatom h szűz vagyok-e még. És egyátalán lehetséges h majdnem mindenre emléxem csak a szexre nem? Lehet 1átalán nem emlékezni erre?

Figyelt kérdés
14 vagyok. Hétvégén egy buliban voltam ahol a barátaim ittak és én sem akartam kilógni a sorból. Sajnos rossz vége lett reggel egy fiu mellett ébredtem meztelenül. A gond az, h ő azt mondta lefeküdtünk. Én elég sok dologra emléxem az estéből, de erre nem! Azt szeretném tudni, h honnan tudhatom, h szűz vagyok-e még, mert nagyon zavar ez a "tudatlanság". És egyátalán lehetséges, h majdnem mindenre emléxem csak a szexre nem? Lehetséges 1átalán nem emlékezni erre?
2008. júl. 14. 23:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
27%
Az utolsó kettő aki írt az szerintem egykicsit bunkó.. mert a kérdezőnek biztos nem az volt a célja, hogy szexeljen egy fiúval 14 évesen. amúgy is ő tanácsot kért és nem kritikákat! Lehet , hogy a fiú tényleg csak beszívatott, de az is lehet , hogy nem:S mert akkor ténylegkellen emlékezned, hogy levetkőztetett.. szóvl irány a nőgyógyász! sok sikert! Uí: Máskor vigyázz, ilyen bulikon, vagy ne nagyon igyál, hogyha meg iszol akkor alkohol menteset:P
2008. júl. 15. 15:01
 22/31 anonim ***** válasza:
17%
te ribanc én voltam aki megbaszott
2008. júl. 15. 19:27
 23/31 anonim válasza:
29%
Mia faszért kell megszólni???? valaki 14 évesen nem lehet elég érett ehez? szerintem elég rosz neki, bárkivel megtörténhet hogy átlépi a határt... ti meg ilyen hülye konzervatív seggfejek vagytok h rögtön leszóljátok h "14 évesen buliba balbla" én 12 éves koromóta járok piázgatni, és tudjátok mit kurva jól érzem magam, ésha imádom magam merev részegre inni ahotz sincs senkinek semmi köze, amíg nem hánylak le addig sztem nemsok közöd van hozzá, és ha valaki nem úgy tölti az estélyit hogy otthon készül a biosz dogára, hanem megpróbálja élvezni az életet az nem baj, az hogy mi történt na az már para, de akkor se őt kell lecseszni hanem szidjátok inkább a "barátait" akik ezt hagyták, vagy magát a srácot... Ja és neked énis csak azt tudom mondani hogy nő gyógyász... és azért vigyázz magadra ;)
2008. júl. 15. 20:02
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj sztem is az a megoldás ha nőgyógyászhoz mész!De lehetséges az is h az a gyerek mondta azt dierkt, hogy menőzhessen.Ha nagyképű lehet h csak ő csinálta meg veled szivatásból.Ebben kéne reménykedni.Bár muszály elmenni dokihoz mert lehet tényleg pont arra a "dologra" nem szeretnél emlékezni!De sztem akkor biztos érezted volna ha az első volt/lesz.Menj dokihoz és abból semmi gond nem lesz.Sztem avasd be anyukádat is.Lehet nem enged el hónapig sehova vagy előbb kell hazamenned de ha mégis megtörtént a dolog akkor jó lenne neked vki akisegítene!Mert gondolom nem annak a fiúnak szántad magad először.Sok szerencsét, sztem el fér.Szia
2008. júl. 20. 09:57
 25/31 anonim ***** válasza:
36%

Jah még mindig az előző vok:D

Nem kéne lepicsázna, előfordul az ilyen de sokan direkt csinálják.Szóval egy kis baki becsúszhat.Megoldás van rá.Biztos rossz lehet neki és nem belekell még egyet rúgni hanem segíteni a válaszunkkal.Azzal nem megy semmire ha azt írja egypár nem intellinges ember h kis picsa!Rengeteg embernek van hibája.Nincs olyan ember akinek nem csúszott volna be vmi baki.Szóval ne dumáljon senki neki MERT Ő SEM TÖKÉLETES!SŐT BIZTOS H NEM AZ!!!!!

2008. júl. 20. 10:00
 26/31 anonim válasza:
100%
Tudod, nem most kell izgulni, hanem akkor kellett volna, amikor hülyére ittad magadat. Sztem tanulj az esetből, és nagyon gondold meg h mégegyszer csinálsz-e ilyet!!!!!!!
2008. júl. 20. 17:16
 27/31 anonim válasza:
49%
Az éjszakai piálás és buli helyett a korodban inkább tanulnál meg helyesen irni,EMLÉXEM , mi a suliban igy tanultuk EMLÉKSZEM.
2008. júl. 21. 22:30
 28/31 A kérdező kommentje:
Na most vagyok nagyon ideges! Ki a faszt érdekel a helyesen írás? Képzeld tudok én is ;) Csak tudod a világ fejlődik megjelenik az msn, chat és ezekkel együtt a rövidítések is. Amúgy meg 4-es tanuló vagyok, szóval amíg nem ismersz addig örülnék ha nem szólogatnál be ;)
2008. júl. 23. 09:13
 29/31 A kérdező kommentje:

Jha am köszi mindenkinek aki nem picsázott és normálisan válaszolt. A helyzet megoldódott, nem vagyok terhes, és úgy tűnik, hogy azon a bulin sem történt komolyabb dolog. Bár ez nem 100%-os. A fiúval beszéltem de nem tudta kétszer elmondani ugyanazt a történetet, szóval...

Reménykedem :-)

És még1x köszi mindenkinek!

2008. júl. 23. 23:24
 30/31 anonim ***** válasza:
16%
üh
2010. márc. 9. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!