31/44 anonim válasza:
"Védekezzünk a terhesség és a nemi betegségek ellen!
Később nem bánom e meg? Illetve a másik nem fog e cikizni, esetleg zsarolni. "
Na ez az 2 pont, amit egy 13 éves éretlen gyerek biztos nem fog figyelembe venni. Talán jó esetben a védekezést. Szóval gáz, nem azért, mert 13 évesen csináltad, hanem mert a későbbi válaszaidból ítélve, és ahogyan azt valaki korábban írta, te nem kérdezni akartad, hogy ez rossz-e, csak dicsekedni vele, mert ezzel "menő" leszel, holott mentálisan és emocionálisan még egy éretlek kis takon vagy, ezért gáz. Nem a 13 éves korod miatt
33/44 bothdani15 válasza:
Szerintem 13 évesen gáz elvesztení!!!! Ráérne az 18 évesen is vagy annál fejjebb.
34/44 anonim válasza:
szégyen vagy te gyökér-.-" lődd le magad ha ennyi eszed van inkább...-.-"
35/44 anonim válasza:
Nem gáz, én már 12 évesen érett voltam (testileg). Csak védekezzetek, korai lenne még neked apának lenni.
36/44 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz,mert lelkileg még nincs felkészülve a nő. Persze a fiuk ebbe hamarabb beleérnek. De sok lány olyan könnyen odaadja magát a pasiknak,sztem ez gusztustalan. Az az izgato,ha a no kicsit játszik a pasival,megkell várni,mig udvarol,küzd a nőért! Mert azt fogja értékelni! Én 17 évesen vesztettem el. És összejövetelünk után 5 hónappal. A mai világban a fiatalok isznak,dohányoznak,drogoznak. Tálcán kinálják magukat a lányok egy bulin akár több srácnak.Aztán persze másnak jozanon szégyenkeznek,és nem merik otthon elmondani.Sajnos ez van. Én szerencsére egyiket sem üzöm. Mondom ezt 23 évesen,szerencsére az én anyám jol nevelt,persze velem sem lehetett könnyű bánni tinédzserként,de mégis elért vmit,mert nem zülöttem el.
37/44 anonim válasza:
legalább jól nézett ki? mert ha egy ronda cigányt kurtál meg , az gáz lenne xD.
38/44 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz, senkinek sem kellene elmondanod, ITT SEM.
Néhány év múlva zavaró lenne ha nem lenne senkid erre a célra...
39/44 anonim válasza:
Szerintem elég GÁZ!Nem is értem,hogy vehettér rá egy lányt.
40/44 XLovelyXPandaX válasza:
Eléggé!!ennyi évesen???utcán a helyed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!