haha.. én 18 vagyok és még nem feküdtem le senkivel.. :D
pedig már lett volna alkalom párszor..
szóval gáz!
Igen, gáz.
Még gyerek vagy, jobb lett volna az élmény, ha úgy történik, hogy lélekben is érett vagy rá és akivel megtörténik, az fontos neked.
De mostmár úgyis mindegy, nem?
Hogy is fogalmazzak finoman?
Bizarr, durva, idiótaság, és mindössze annyit tanácsolnék, hogy beszélj egy pszichológussal.
Ezek után 15 évesen leszel apuka? Gratulálok...
Őszinte leszek:
te azért tetted fel ezt a kérdést, mert nem tudtál kinek eldicsekedni, hogy dugtál 13 évesen, ezért igy mondod el mindenkinek - és nem azért kérdeztél minket, mert kiváncsi vagy a válaszokra.
De azért meg mondom az én véleményemet is, akár érdekel, akár nem.
Azért baj, hogy 13 évesen dugtál, mert szellemileg egyikőtök sem volt még érett rá. Igy pedig sohasem fogod megtudni (és a partnered sem), milyen az igazán jó szex, sohasem fogsz tudni különbséget tenni a lányok által megjátszott orgazmus és a valódi között, sosem fogod érteni, hogy mi a különbség a dugás és a szeretkezés között.
Nem teljesen értem, miért lenne gáz? Ha mindkettőnek jó volt, senkinek semmi köze hozzá. Szerintem az alábbi dolgokat kell fontolóra venni:
Akarom e?
A másik akarja e?
Védekezzünk a terhesség és a nemi betegségek ellen!
Később nem bánom e meg? Illetve a másik nem fog e cikizni, esetleg zsarolni.
A többi már csak jogi blabla, meg hogy mit szól hozzá más. Ha nem tudják meg, akkor úgy sem lesz baj. (4. pont)
Azt meg nem értem, hogy ha valaki fiatalon csinálja, akkor miért nem lesz az jó később? Az élet rövid, legalább több lehetősége lesz gyakorolni.
Lehet, túl liberális vagyok?
Azt sem értem, miért fél mindenki annyira a szextől. Az nem káros az egészségre! (ha a fenti dolgokra figyelünk. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!