12/44 anonim válasza:
Az #5 még azt sem tudta, hogy fiú vagy-e vagy lány, de simán összejönne veled! LoL xDDDDDDD
13/44 anonim válasza:
igen nagyon gáz, a legtöbb csaj futva menekül ha megtudja
14/44 anonim válasza:
Gáz, gyerek vagy még, nem ezzel kéne foglalkoznod.
15/44 A kérdező kommentje:
Az egyik osztálytársamat dugtam meg.
2013. dec. 25. 17:50
16/44 anonim válasza:
Nekem van egy pszichológiai elméletem erre, hogy miért gondolja mindenki egy ilyen kérdésnél, hogy a kérdező lány.
17/44 A kérdező kommentje:
Védekeztünk ès láttam a csajon,hogy tökre élvezte.
2013. dec. 25. 17:57
18/44 Hero L válasza:
Én is 13 évesen vesztettem el, azért, mert egy r.b.nc voltam. Te is r.b.nc lehetsz, csak fiúban.
Innen két lehetőség van: 1. rájössz, hogy nem kell ilyenekkel tönkretedd magad és egész életedre bánod.
2. R.b.nc maradsz örökre.
Akárhogy nézzük, az 1. jobb megoldás. Még fiatal vagy, gyere rá, hogy ez igen, gáz.
19/44 A kérdező kommentje:
Azóta dugtunk már kètszer, isteni vele.
2013. dec. 25. 18:09
20/44 anonim válasza:
Hát ennek örülünk! :D
De akkor miért kérdezgeted, hogy gáz-e? Szerintem 13 évesen azért még korai volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!