Egy 14-15 cm hosszú, kb két cm átmérőjű tárgy átszakíthatja a szűzhártyát?
Figyelt kérdés
Ha van a fenti adatokkal megadott ceruzánk, melynek vége "bumbós" elég érdekes formája van, és ha azt valaki (én) többszöri alkalommal is felhelyezi magának, akkor attól még a szűzhártyája megmarad? Ha nem érez semmiféle kellemetlenséget, nem vérzik, és előtte más tárgyat nem helyezett fel magának, az azt jeleni, hogy az illető még szűz? Értelmes válaszokat szeretnék...2013. dec. 23. 14:54
1/11 anonim válasza:
Atszakitod a szuzhartyad vagy sem, addig szuz maradsz mig valaki meg nem dug.
2/11 anonim válasza:
Jobb lenne ha nem ceruzát tennél oda... Használd az ujjaidat, amúgy ha épp a hártyát találod el, akkor átszakíthatja. Az ujjad meg nem, mert ahhoz elég rugalmas.
3/11 anonim válasza:
Átszakíthatja persze, a szűzhártya nem 15 centi mélyen vagy de akkor veszted el a szüzességed, ha pénisz járt benned. Leszbi témában nem vagyok biztos mikor nem szűz valaki.
6/11 A kérdező kommentje:
Inkább egy díszceruza, nem írásra való, inkább dísztárgy, csak közben ceruza is...
2013. dec. 23. 15:03
8/11 A kérdező kommentje:
Mint mondtam, értelmes válaszokat kérek... -.-""
2013. dec. 23. 15:07
9/11 anonim válasza:
Biológiai ismereteim megosztása következik (csak az erre irányuló):
Mivel a szűzhártya elég változatos alakban van jelen (igen, hártya, de hogy egy kis nyílás van a közepén, vagy lyukacsos mint a sajt, az elég változó). Extrém esetekben nincs is rajta rés, így nem tud ürülni a menstruációs váladék, és akkor a nődoki segít ezen.
Szóval az, hogy a szüzességed elvesztése fáj vagy nem fáj, azt sok minden befolyásolja. De ha szerencsés alkat vagy, akkor egyáltalán nem is érzed.
Így ha piszkálod magad odalent akkor könnyen átszakíthatod a szűzhártyád. Ennél pontosabb infót csak nődoki adhat.
10/11 anonim válasza:
Átszakíthatja, ha nagyon ügyetlen vagy. De szerintem nem fogja átszakítani. A legtöbb nő szűzhártyája csak kitágul, amikor behatol a pénisz, tehát ez az egész szűzhártya átszakadás tévhit. Vérezni akkor szokott, ha olyan formájú a szűzhártya, hogy a táguláskor vérző repedések jönnek rajta létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!