Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy fura szüzesség dilemma....

Egy fura szüzesség dilemma. Ti mit tennétek? (Hosszú)

Figyelt kérdés

Kezdjük a lényeggel, 29 vagyok, szűz, soha nem volt barátnőm, se futó kapcsolatom, még csak nem is csókolóztam. A hiba persze bennem van, amit el is ismerek, és igyekszem változni.

Pár éve eljutottam arra az értelmi szintre, hogy elkezdjek a témával foglalkozni, sokat tanultam, figyeltem az embereket stb. Végül el is jutottam oda, hogy megismertem egy lányt, aki érdeklődött is irántam, de részben a tapasztalatlanságom miatt alaposan elszúrtam a dolgot.

Közel két évig udvaroltam neki, de sajnos ő is hozzám hasonló és bizonytalan volt, és nem is adta be a derekát, de nem is küldött el. Aztán végül megtette.

Baromi sok időt "elpazaroltam" rá, és még egy csók se jött össze vele. Egy alkalom lett volna, de akkor hirtelen nyúllá változtam, és nem történt meg a dolog.

Sikerült már ezt a lányt többé-kevésbé kiheverni, de a korábbi eset, különösen a nyúllá válás aggaszt. Ismerkednék, randiznék, de tartok tőle, hogy már ott elszúrnám, ha csókra kerülne a sor, mert megint nyúl lennék. Az ismeretlentől való félelem nagy úr. Hiába mondja mindenki, hogy nem nagy ügy, nekem az. És ebben a korban ez nem csak nagyon gáz, de azt hiszem, kuriózum is vagyok. Nem ezt várják egy 29 évestől, hogy olyan legyen, mintha 12 lenne.

Bennem van ez a belő félelem. Bár az önbizalmam elég jó állapotban van szerencsére, mert emberként értékesnek tartom magam, ez a dolog mégis belülről rágja szét az egészet nap mint nap.

Nem tudom, mihez kezdjek vele, és ami a legfontosabb, ha helyzet van, hogy győzzem le a félelmet.

Valami ötlet?

2013. júl. 18. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Menj el egy prostihoz. Csókot ne várj tőle, de legalább bizonyos gátlásoktól megszabadít.
2013. júl. 18. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:
62%

Két év udvarlás alatt nem jutottál el a csókig? Mire eljutsz a szexig, már impotens leszel, ezzel a tempóval.

Mi a lóf¤sztól félsz? Maximum visszautasítanak, na bumm.

2013. júl. 18. 16:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Valahogy beültethetnéd az agyadba a "most már úgy is mind egy, csinálom és reméljük összejön" életérzést.
2013. júl. 18. 16:20
 4/7 anonim ***** válasza:

A poén, hogy ha összejön, rájössz, hogy tök feleslegesen izgultál, és a második már csettintéssel fog menni.

Talán ne egy bizonytalanba fektess egyedül 2 évet. Senki sem tiltja meg, hogy egyszerre több lánnyal beszélgess. Nyugodtan udvarolj többnek is, és ha valamelyikkel oda fordulsz akkor csak neki fogsz, de egy kávéra nyugodtan elhívhatsz bárkit amíg nem jutsz el tényleges randizás szakaszig, hanem csak ismerkedsz felületesen.

2013. júl. 18. 16:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Hacsak valamelyikőtöknek nincs időgépe, szerintem ne a múlton rágódjunk. Igen, elszúrtam azt a két évet, ezt le is írtam. Ha tippelnem kéne, ti se voltatok sokkal ügyesebbek az első lánnyal, csak nektek valószínűleg még oviban volt, nekem meg nem.

Azt magam is tudom, hogy az első alkalmon kell átesni. Azt nem tudom, hogy jutok el odáig. Persze, át lehet vágni embereket, de nem tudom, érdemes-e. Ennél már a k***rvás megoldás is becsületesebb lenne, még akkor is, ha nem egy felemelő gondolat.

2013. júl. 18. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem viselkedj úgy, mintha nem lennél szűz. Ne mondd el a lánynak, és kész. Egy idő után magad is elhiszed, nincs ezzel gond. A prosti csak végső megoldás szerintem.
2013. júl. 18. 18:10
 7/7 anonim válasza:

Nagyon helyes, hogy értékesnek tartod magad, illetve hogy van önbizalmad. Nem akarlak semmire sem rábeszélni, amit egyébként önakaratodból nem követnél el! De!

Az első válaszolóval nem értek teljesen egyet, mert ha lakásos prostihoz mész, akkor a legtöbb esetben extra (kb. +3000 Ft) kategóriában kérheted a csókot is. Ha csak azt szeretnéd fél vagy akár egy órán keresztül csinálni, az is megoldható náluk (persze akkor is ki kell fizetni az alapdíjat is, nem csak az extrát). Telefonon nem árt leegyeztetni, hogy mi a helyzet és hogy mit szeretnél csinálni, így biztosra mehetsz. Egyébként nem nagy ügy ez a prosti dolog (ha lakásoshoz mész), mert a hölgyeket a fotóik és az adatlapjuk alapján kiválaszthatod és odafigyelnek a találkozáskor a diszkrécióra is. Legtöbb esetben ilyen helyen önmagára és otthonára igényes, és ha van egy kis szerencséd (bár ez a telefonhíváskor már érezhető) kedves és figyelmes alkalmi partnert találhatsz.

Ajánlott oldalak:

www.rosszlanyok.hu

www.videkilany.hu

Bárhogy is döntesz sok szerencsét kívánok!

2013. júl. 20. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!