Fiúk! Ha választanotok kéne, inkább egy szűz, vagy nem szűz lánnyal jönnétek össze?
Kíváncsi vagyok.
Előre is köszi a válaszokat! Járnak értük a zöld pacsik. :)
Ja, és örülnék, ha leírnátok a korotokat is.
Teljesen lényegtelen, csak szeressük egymást, és ne legyen r*banc! Tudod az élet eléggé igazságtalan tud lenni. 23 éven keresztül vártam, nem kapkodtam el semmit... Végül összejöttem az ország legnagyobb ku*vájával aki még nemi betegséggel is megajándékozott
Egy bájos, mosolygós, őszinte kedves teremtésnek tűnt, de a látszat néha csal...
Ezek után csak annyit mondhatok, mindegy hogy valaki szűz vagy sem, csak őszinte legyen, normális, és szeressen!
Ha hosszútávon tervezem akkor szűz.
Ha csak tele vagyok és üríteni kellene akkor ne szűz...
Tét nélkül irok. (mivel már elketem :) )
Attól függően, hogy milyen célból jönnénk össze
Csak kalandként
A. (szűz) Megkérdezném, hogy tuti ezt akarja e.
B. (nem szűz) szeretkezünk
Komoly kapcsolat
Mindegy. Ez egyébként a korától, és a személyiségétől függ, hogy összejövök e vele. Nem mindegy, hogy értelmileg kell "felnevelni", vagy csak szexuálisan.
Az megint másik kérdés, hogy a szűzzel kritikusabb lennék mielőtt összejövök vele. Mert mondjuk ha 22 évesen szűz felmerülne bennem a kérdés, hogy eddig miért nem kellett senkinek/neki miért nem kellett senki. Mert érdekelne az oka, az a nem mindegy, hogy az micsoda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!