A barátom 21 éves én 16,2 hónapja járunk külön városban lakunk és nála újévezem, mi lesz ha probálkozik:?
Figyelt kérdés
Ha megprobál lefeküdni velem,hogy mondjam meg neki ,hogy én ezt még nem akarom,nem akarom ,hogy vita legyen belőle de tudom ha ezért szakitunk akkor megérte,de valamiért félek megmondani neki azt,mit csináljak?Nagyon tetszik a srác és habár távkapcsolatban élünk mert mindketten tanulunk de annyira közel állunk egymáshoz,olyan jó tudni,hogy van nekem,és ő az egyetlen fiú akivel nem akarok veszekedni,de szeretném tudni , hogy mi is érez irántem...mit tegyek hogy?Hogy mondjak neki kedvesen nemet?Hogy mondjam meg,hogy én ezt nem akarom:?2013. dec. 22. 22:32
11/11 anonim válasza:
Így: xy, én még nem érzem elég felkészültnek magam, ennél és ennél ne legyen több. Egyébként pettingeltek már - az nem árt, hasznos és kellemes is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!