Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom 21 éves én 16,2...

A barátom 21 éves én 16,2 hónapja járunk külön városban lakunk és nála újévezem, mi lesz ha probálkozik:?

Figyelt kérdés
Ha megprobál lefeküdni velem,hogy mondjam meg neki ,hogy én ezt még nem akarom,nem akarom ,hogy vita legyen belőle de tudom ha ezért szakitunk akkor megérte,de valamiért félek megmondani neki azt,mit csináljak?Nagyon tetszik a srác és habár távkapcsolatban élünk mert mindketten tanulunk de annyira közel állunk egymáshoz,olyan jó tudni,hogy van nekem,és ő az egyetlen fiú akivel nem akarok veszekedni,de szeretném tudni , hogy mi is érez irántem...mit tegyek hogy?Hogy mondjak neki kedvesen nemet?Hogy mondjam meg,hogy én ezt nem akarom:?
2013. dec. 22. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
Hát attól függ te hány éves vagy?
2013. dec. 22. 22:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele. Ember! A kapcsolat kommunikációból is áll!
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
eleve gáz, ha vita van abból, ha nem fekszel le vele. először mondd meg neki, hogy neked még korai, és nem akarod. ha ezután is erősködik, meg zsarol, akkor hagyd a fenébe, és menj haza!
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha próbálkozik?

Egyes lehetőség: Mind a ketten józanok lesztek -> elutasítod

Kettes lehetőség: Csak te leszel józan -> elfutsz

Hármas lehetőség: TE sem leszel józan -> igazán emlékezetesen kezditek az évet

2013. dec. 22. 22:38
 5/11 anonim ***** válasza:

*

Négyes lehetőség: Csak a barátod józan -> ld. Hármas lehetőség

2013. dec. 22. 22:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez van akkor ha egy lánynak nem a hozzá való korosztályból kell fiú.
2013. dec. 22. 22:40
 7/11 A kérdező kommentje:

1. 17 leszek újév után.

2. Nem fog erösködni

3. Több mint valoszinű , hogy nem iszunk, vagyis igy beszéltük meg.

4. Az én korosztályombeli fiuk kicsik,egyszerüen nem nőt be az agya lágyuk.

5. Van még egy kis gond január 3 án ő jön hozzám nekem lesz szülinapi bulim,szoval ezért aggodom nagyon szeretném,hogy ő is velem legyen akkor de ha valamik rossz lesz újévkor akkor ez nem sikeröl

6. Ott többen leszünk, vagyis csak az ő barátai

2013. dec. 22. 22:47
 8/11 anonim válasza:
ugyanolyan kis hüjepitsa vagy mint akiknek még szerinted nem nőtt be a fejük, ha felnőttnek érzed magad old meg
2013. dec. 23. 11:42
 9/11 anonim ***** válasza:

"Az én korosztályombeli fiuk kicsik,egyszerüen nem nőt be az agya lágyuk."

Ez azért erős általánosítás már neharagudj. Tudod nem csak a nyomorék páwákat kell nézni, hanem a normálisabb srácokat is.Mondjuk én állítólag jóképű vagyok, izmos, normálisan viselkedem,tisztelem a lányokat/nőket,divatosan öltözködöm.

Tessék én egy kib_aszott kivétel vagyok.

2013. dec. 23. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:

"de tudom ha ezért szakitunk akkor megérte"

Már ennyiből is látszik, hogy mennyire ostoba vagy. Az ilyen hülye liba ne pasizzon még!

2013. dec. 24. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!