Szerintetek ciki hogy van barátnőm 18 vagyok de még szűz?
:D
18 évesen magyarul sem tudsz, ahhoz is buta vagy, hogy megoldjad a szexet
nincs jogod beszólni
kerdzeo, en joindulattal valaszolni probaltam, te meg elkuldesz a fenebe. hat tudod mit, akkor nem veszem a faradtsagot arra, hogy ertelmesen valaszoljak.
amugy meg azt a reszletet "elfelejtetted", hogy 15 eves a kislany. igy mindjart mas a helyzet. ennyi idosen en meg puskaval kergetnem el az udvarlokat a lanyomtol.
na latod, a beszolasod ellenere is normalisan valaszoltam :)
Nem az a probléma, hogy mindig van otthon valakije, hanem az, hogy még nem áll készen a szexre. Gondolom (vagy remélem?), hogy még ő is szűz. Nem kell rohanni sehova, ne erőltess semmit, ha tényleg szereted. Majd, amikor úgy érzi, hogy készen áll rá, akkor fogtok rá alkalmat találni.
29/n
Nem véletlenül van 15 éves barátnőd, kérdező.
1. Egy alsós szintjén beszéled az anyanyelvedet, a helyesírási hibáidról ne is beszéljünk.
2. 18 évesen még arra sem vagy érett, hogy egy direkt erre a témára összpontosító, anonim oldalon LE MERD ÍRNI a szexualitással kapcsolatos kifejezéseket... Ez ezerszer cikibb, mint szűznek lenni 30-40 évesen.
Azon túl, hogy az előbbiekben már kimondták a tuti-frankót, hogy a kérdésre/kérdésekre válaszoljak:
1. Egyáltalán nem!
2. Két lehetőségetek van (szerintem) vagy ti mentek el valahova, ami nem akárhova :D vagy megvárjátok míg más megy el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!