Hy!? A baratnommel mar 10 honapja jarunk es arra ogndoltam hogy mar itt az ideje az elso alkalomhoz. Csak kicsit felek. Mert nagyon szeretem es nem akarok neki fajdolmat okozni.
Angol nyelvtan 1
Magyar nyelvtan 1
olvass utána
ne kapkodd el
nyald ki előtte orgazmusig aztán...........
nem muszáj orgazmusig nyalni (nekem spec orgazmus után egy napig "hozzámneérj" szindrómám van), de nem árt a nyalás és ujjazás, óvatosan, lassan, először egy, majd két, és utána 3 ujjal, gyengéden. érzékien, finoman. azután lassan told be a farkad, de tényleg. tolsz egy kicsit, megállsz, vársz, mikor jelzi, hogy mehet, akkor megint. nálam ez egész jól sült el, kb 1-2 percig fájt, utána már nem. csak figyelj rá, a visszajelzéseire, stb.
mondjuk, én összeszorítottam a fogam, és nem kértem, hogy hagyja abba az illető, de így utólag visszagondolva igazán nem is volt olyan hűdemilyen fájdalmas. nem hazudok, fájni fájt, de elviselhető, és sokkal jobb, ha egyből, nem hagyod abba fél perc után, hanm végigviszitek a dolgot. ha sokáig fáj neki, ilyen 5+ percig, akkor viszont tényleg hagyjátok abba. röviden ennyi, amit tudok tanácsolni.
Angol nyelvtan 1
Magyar nyelvtan 1
A válasz 34%-ban hasznosnak tűnik.
Hát basz**on meg az aki erre negatívot nyom.
Angol nyelvtan 1 Oka: Hy ..ilyen nem létezik csak Hi
Magyar nyelvtan 1 Oka: mijen ... milyen az LY.
koszonom szepen megfogadom a tanacsokat.....
meg 1 kerdes....
borotvaljam le?
+sikositot vegyek vagy...van az ovszerbe?
nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!