Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Anyukám el akar vinni nőgyógyá...

Anyukám el akar vinni nőgyógyászhoz, viszont már nem vagyok szűz. Ezt az orvos ott helyben megtudja állapítani? Mert nem szeretném, hogy a szüleim rájöjjenek.

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat előre is :)

2013. dec. 12. 11:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%

Azt nem tudja megállapítani, hogy szűz vagy-e. Azt tudja megállapítani, hogy ép-e még a szűzhártyád. Ami bármitől átszakadhat. Ráadásul meg mondod neki, hogy várjon kint, mert ez kellemetlen neked és kész.

Amúgy meg milyen általános vizsgálatra akar elvinni?

Fiatal vagy, "elvileg" pasival sem voltál, persze csak ő szerinte. Gondolt egyet, hogy "na megérett a lányom, hogy csakúgy belenézzenek az alsó felébe"?

2013. dec. 12. 12:32
 12/26 A kérdező kommentje:
Álszent?:D Jó, te biztosan tudod :)
2013. dec. 12. 12:39
 13/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) És hát fogalmam sincs..
2013. dec. 12. 12:52
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

egyszer úgyis kibújik a szög a zsákból és minél később annál nagyobbat fog ütni.

Titkold még ;)

2013. dec. 12. 13:17
 15/26 anonim ***** válasza:
15 évesen általános kivizsgálásra? Na azt nem hinném. Még serdülő vagy, szóval a doki túl sok mindent nem tud neked mondani....
2013. dec. 12. 14:15
 16/26 anonim ***** válasza:
47%

Igen, meg tudja állapítani, nem csak a szűzhártya meglétét, de a hüvelyből azt is, van-e használva. De anyukádnak csak annyit mondhat, amennyit te megengedsz, köti ugyanis az orvosi titoktartás.

Viszont én a helyedben elgondolkodnék kicsit az okokon...

Nekem is kamasz lányom van, és bízom benne, hogy van olyan a kapcsolatunk, hogy ha odáig jut egy fiúval, el fogja mondani. Természetesen már tisztában van dolgokkal, mert fontosnak tartom, hogy pár dologról ne a barátnőktől értesüljön, akiknek sose biztos, hogy jók az értesüléseik...

Gondolok itt számos olyan kérdésre, ami itt is gyakran feltevődik, maszturbálás, szüzesség elvesztése, teherbeesés témakörökben, amikor bizony kiderül, sokan mennyire sok mindent nem tudnak, amit illene tudni az első szex előtt.... hiába van az iskolában felvilágosítás, sokan végigröhögik, akiknek meg lennének kérdéseik, nem mindig merik feltenni.

Tehát ha az én lányom nem fog felém ilyen kérdésekkel közeledni, de azt látom, egy fiúval olyan a kapcsolata, hogy bármikor bekövethet (vagy már bekövetkezett) az első együttlét, én is kézen fogom fogni, és elkísérem a nőgyógyászomhoz.

Hogy miért?

Egyrészt mert ha valaki rendszeres nemi életet él, annak szüksége van az évenkénti ellenőrzésekre, életkortól függetlenül. És az egészséges testi, ill. lelki fejlődése az én felelősségem.

Másrészt pedig, ha nem tart még ott, de gondolkodik rajta, legyen lehetősége szakembernek feltenni azokat a kérdéseket, amiket esetleg nekem bármilyen okból kifolyólag nem merne. Elkísérném, kint megvárnám, a dokitól nem kérdeznék semmit, a lányommal meg közölném, ha bármilyen kérdés felmerülne még benne, akkor nyugodtan kérdezzen, én is voltam kamasz... de nem erőltetném.

2013. dec. 12. 14:20
 17/26 anonim ***** válasza:
25%
te kis tiniribaanc
2013. dec. 12. 14:31
 18/26 anonim ***** válasza:
Csak tudod, ő túlságosan szereti a szüleit, hogy ezzel terhelje őket...
2013. dec. 12. 14:32
 19/26 Költőnő? ***** válasza:

anyud - ha minden igaz - benn sem lesz.

A dokinak persze érdemes elmondani, mert akkor nem hátulról vizsgál majd meg.

2013. dec. 12. 19:27
 20/26 anonim ***** válasza:
30%
Ha dugni nagynak hitted magad vállald is fel, kislány!
2013. dec. 12. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!