Meddig tart a szűzhártya?
Figyelt kérdés
Mert arra gondoltam, hogy szerintem mèg fiatal vagyok a szexhez, hogy elveszítsem, de ha pl. Párom csak addig dugná be péniszét amég mèg megmaradna a hártyám, akkor szűz maradnék.2013. dec. 10. 19:04
1/8 anonim válasza:
ha bedugja egy millimétert is már nem vagy szűz
2/8 anonim válasza:
ez halálbiztos diagnozis levizsgáztál ötös értelmes válaszokat ne várjál. nem mindegy h az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik :D
3/8 anonim válasza:
a szüzesség nem csak a szűzhártya átszakításáról szól, vannak akiknek nincsen mert mondjuk átszakadt sportolás közben de nem voltak még pasival, attól ők még szüzek
4/8 Költőnő? válasza:
2053-ig
aztán ha nem romlik meg se gáz, mert mind meghalunk, ugyanis vége lesz a világnak.
5/8 anonim válasza:
Ha bent járt, akkor nem vagy szűz :)
A hüvelybemenetnél van a hártya, (ha megvan még mert mondjuk nem szakadt el pl: egy spárgánál) szóval ha a hüvelybemenetnél túlment, akkor bent van.
Ha volt ott hártya, akkor az most szakad át.
6/8 anonim válasza:
Addig tart, amíg el nem szakad.. mert utána már nincs.
7/8 anonim válasza:
Hymen
Keress rá erre a szóra, és még tán több információt kapsz, mint amennyit remélsz.
8/8 anonim válasza:
Közvetlenül a hüvelybemenetednél van a szűzhártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!