Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Mindig vérzéssel és...

Lányok! Mindig vérzéssel és fájással jár az első alkalom? (Részletek lent)

Figyelt kérdés
Tegnap feküdtünk le barátommal,nekem ő volt az első,és egyáltalán nem fájt,nem is véreztem,és tövig be tudott hatolni és nem is kicsi neki. 2 éve használok tampont(néha normált is,nem csak minit) ,lehetséges,hogy a szűzhártyámat ennyire kitágította,vagy akár át is szakította? Értelmes válaszokat kérnék,ha lehet!

2013. dec. 8. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek fáj :) Ez olyan dolog, hogy lehet fáj, lehet nem. Lehet vérzik, lehet nem. Lehet elsőnek átszakad, lehet nem... :) Szóval majd kiderül, de szerintem te "szerencsés" vagy.
2013. dec. 8. 13:58
 2/9 anonim válasza:
lehet hogy a barátodnak kicsi az átmérője:-) de nemhiszem hogy tampontól lenne:-)
2013. dec. 8. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem fajt es nem is verzett. En is tampont hasznaltam/hasznalok, szoval valoszinuleg az az oka.
2013. dec. 8. 14:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Vagy a a fiú is nagyon ügyes volt nem? ;)
2013. dec. 8. 14:01
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem mondanám,hogy kicsi az átmérője.

Dowd, igen, teljesen el tudott lazitani:) csak előtte mindenkitől azt hallottam,hogy így meg úgy fog fájni,meg hogy tuti vérezni is fogok,és furcsa volt,hogy egyik se következett be.

2013. dec. 8. 14:08
 6/9 anonim ***** válasza:
egyen fuggo nekem nem fajt semennyire es nem is vereztem de a baratnoim tobbsegenek fajt es verzett
2013. dec. 8. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi. Nem fájt és nem is véreztem nagyon. Én is tampont használtam, és sokat gondolkodtam, hogy nem-e ezért úsztam meg ilyen egyszerűen. Mert a többi barátnőm pl. nagy fájdalmakról, szenvedésről számolt be. És ők nem használták ezt az eszközt.
2013. dec. 8. 14:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Te is a szerencsések közé tartozol, nekem egy picit se fajt es nem is vereztem:)szerintem ez nem tamponfüggő, sok barátnőm is használja es mégis fajt nekik az első :)
2013. dec. 8. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem semmi köze a tamponhoz mert én addig betétet használtam mondjuk engem előtte pár alkalommal megujjazott lehet jobban ki voltam tágulva
2013. dec. 8. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!