Gáz az, ha 19 éves fiú létemre, elveszem a szűzeséget egy 30 éves anyukával, akivel tetszünk egymásnak meg szimpatizálunk egymással? 19/F
Az, hogy vele veszíted el, nem gáz. Tapasztalt, valószínűleg jó szerető és jó tanító lenne. De hogy összekösd vele az életedet, attól óvnálak.
Egyrészt még szűz vagy, nincs viszonyítási alapod. Nem élted ki magad, s előbb-utóbb visszaüt. Mondjuk akkor, amikor te 39 leszel, ő pedig ÖTVEN. De nem is kell annyit várni erre. Gondold el, te 26 éves vagy, délceg, életerős fiatalember, ő pedig egyre több időt tölt a tükr előtt, hogy a 38 éves hervatag bájaiból valami emberszabású nőt tudjon varázsolni.
nevelő apa leszel, de azt sem tudod a gyerek ovis vagy iskolás?
szerintem mindegy ki mit mond, azt tegyétek, nektek mi a megfelelő! ha akarjátok mindketten, csináljátok!
38 éves hervatag bájai?:)) Ez vicces!
Mondok párat, térden csúszva adnának hálát érte a férfiak többsége:
Milla Jovovich, Eva Longoria, Angelina Jolie, Charlize Theron, Halle Berry (pl a macskanő forgatásán volt éppen 38 éves), Reese Witherspoon,Michelle Monaghan, Diane Kruger, Amy Smart,Elsa Pataky,Piper Perabo, Ali Larter,Alicia Silverstone, Rachel Blanchard, Mariah Carey,Salma Hayek,Nicole Kidman,Monica Bellucci.. és még bőven sorolhatnám, a nők egy jó része meg már 38 feletti a listából.
Láttam már olyan huszonéves, akiről simán azt mondtam volna, hogy 30 körüli, és láttam fiatalos 45-50es nőt és pasit is egyaránt. Szóval sokat nem számít a kor. Csak és kizárólag az érettség!
Ha a nő 30évesen szexi és fiatalos, bulis máris nem mondod meg a korát, és bőven elvan egy tőle 10 évvel fiatalabbal is,és ugyan ezt le lehetne írni fordítva is.
Pl nekem a hugomat a nővéremnek nézik sokszor (sok szoli, koraérett gondolkodás) a nővéremet, meg a hugomnak (fiatalos arc, dizsi, buli, pasik).
Én bármikor lecserélnék mondjuk egy... nem tudom, egy fiatal jó pasit egy olyanra mint Monica Bellucci férje (Vincent Cassel)mindig van valami a tekintetében, amitől pudingnak érzem a lábaimat. Pedig jóval idősebb nálam!
Persze, helyes mondjuk Aston K, vagy Pattinson, Lautner..stb, de inkább egy Josh Hartnett!:)
Szóval nem, egyáltalán nem gáz. Nem kell előre eltervezni az egész életedet sem neki, sem neked. Ezt szerintem ő is tudja. És soha semmire nincs garancia. Akkor sem ha a társadalmilag "elvárt" korkülönbséget nézzük a férfi javára. Ez van.
Több tucat párt ismerek, akik megfelelnek ennek (férfi pár évvel idősebb) és rég szétmentek, elváltak. és ismerek olyat is, ahol a nő 19!!! évvel idősebb a pasinál és több mint 15 éve együtt vannak! Még ma is.
(a nő vöröshajú, szolibarna, szép arcú, bulis, fiatalos, divatos, a pasi kicsit komolyabb rendőr).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!